Και Ανάσταση και ΕΠ(ι γης)Ανάσταση!!!!

του Δήμου Χατζηπασχάλη.
"Οι άπιστοι Θωμάδες" που σαρκάζουν τις νερόβραστες αναλύσεις των τηλε- αστέρων και δεν κουράζονται να αναζητούν και να καταδεικνύουν το μέγεθος τις υποκρισίας, είναι η δύναμη της ελπίδας που μαζί με εκείνο το χαμόγελο που κατατρομάζει τους γεννήτορες του φόβου μπορούν να επαναφέρουν την πολιτική στο προσκήνιο να αναδείξουν το λυτρωτικό λόγο!!!
Χαμογελάτε, κάντε τους να ανησυχούν !!!
Γίνεται άπιστοι Θωμάδες, καταρρέουν τα ιδεολογήματα τους !!!
 Απίστευτή επίθεσή δέχεται ο Δημόσιος τομέας και το κράτος πρόνοιας, τέτοιας μάλιστα μορφής που θα τη ζήλευε και ο πιο ακραίος εκφραστής του νεοφιλελευθερισμού!!!
Το έγκλημα της κυβέρνησης δεν είναι από μόνα τους τα μέτρα, μα η προοπτική αυτών, η «ανάσα και το όνειρα να  βγει η χώρα στις αγορές»!!!

Εν έτη 2001 , το όραμα του Ελληνισμού είναι «να βγει στις αγορές», εν έτη 2001 είναι επίκαιρη η φράση του ποιητή « ε ρε καημένε Μακρυγιάννη, για τούτα τα τσογλάνια πολέμησες»
Εφόσον βρήκαν  λοιπόν τι φταίει , όλες οι εκπτώσεις  γίνονται   στους μισθούς , το Δημόσιο και το κράτος πρόνοιας, πόσο αλήθεια, 1 χρόνο τώρα είχαν αποτελέσματα στο δρόμο του να «ξαναβγούμε στις αγορές»
Αν αγαπητέ Πρωθυπουργέ, δεν απαντήσεις το ποιος φταίει, αν δεν πείσεις πως όλοι συμμετέχουν στην προσπάθεια και αν δε διαπομπεύσεις κάποιον, τότε σαφέστατά δε θα έχεις τούτο το λαό και σαφώς όλο σου το οικοδόμημα θα είναι τόσο δυνατό που θα καταρρέει  είτε από δηλώσεις, είτε από δημοσιεύματα είτε από  email φαναριτζήδων!!
ΟΙ άπιστοι Θωμάδες, που σαρκάζουν τις νερόβραστες αναλύσεις των τηλε- αστέρων και δεν κουράζονται να αναζητούν και να καταδεικνύουν το μέγεθος τις υποκρισίας είναι η δύναμη της ελπίδας που μαζί με εκείνο το χαμόγελο που κατατρομάζει τους γεννήτορες του φόβου μπορούν να επαναφέρουν την πολιτική στο προσκήνιο να αναδείξουν το λυτρωτικό λόγο!!!

ΥΓ. 1 )  Αλήθεια είχαν ποτέ πλειοψηφία οι συνδικαλιστές στα Πειθαρχικά Συμβούλια και ως σωτηρία για τη λειτουργία αυτών παρουσιάζεται ο αποκλεισμός τους;
ΥΓ. 2)  Αλήθεια η ΗΠΑ είναι χώρα με τεράστιο Δημόσιο τομέα και κράτος πρόνοιας και παρουσιάζει ελλείμματα τρισεκατομμυρίων ή τελικά άλλο φταίει;

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου