Τηλεμαχίας...το αναγνωσμά

“Εμείς πιστεύουμε ότι αφού έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής οι συνέπειες της κρίσης στην πραγματική οικονομία και κοινωνία να μην είναι τόσο βαριές όσο αλλού και αυτό είναι αποτέλεσμα σημαντικών μεταρρυθμιστικών πρωτοβουλιών που είχαμε, όπως βεβαίως και σειράς μέτρων που πήραμε τον τελευταίο χρόνο, για να στηριχθούν κλάδοι ή και ομάδες συμπολιτών που είναι οικονομικά ασθενέστερες, όπως είναι το σχέδιο δράσης για την απασχόληση, όπως είναι το πλαίσιο στήριξης για τον τουρισμό, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλπ.”

Κ. Καραμανλής.



“Και τα λεφτά δεν λείπουν, διότι εγώ θα ρωτήσω ευθέως τον κ. Καραμανλή, χρέωσε τη χώρα 100 δις ευρώ τα τελευταία έξι χρόνια. Από 160 δις ευρώ χρέος, πήγαμε στα 260 δις ευρώ κ. Καραμανλή. Πού τα πήγατε αυτά τα λεφτά; Πήγαν στην υγεία; Πήγαν στην παιδεία; Πήγαν στην περιφερειακή ανάπτυξη; Τα λεφτά αυτά πήγαν σε «ημέτερους», σε κομματικές προσλήψεις, πήγαν σε συμβάσεις κάτω από το τραπέζι, πήγαν σε διαφθορά, πήγαν σε χιλιάδες επιτροπές κομματικών οι οποίοι αμείβονται από τον δημόσιο κορβανά και, αυτή την πολιτική σήμερα, ο κ. Καραμανλής λέει ότι θα πρέπει να την πληρώσει ο Ελληνικός λαός.”

Γ. Παπανδρέου



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου