ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΑΝΔΩΡΑΣ 2 ΚΟΖΑΝΗ
31/07/2013

           Καταγγελία 

          Οι Πολιτικοί Υπάλληλοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη Δυτική Μακεδονία δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και την οργή μας για την απόφαση της  κυβέρνησης  να  θέσει  σε  Διαθεσιμότητα - Κινητικότητα -Απόλυση  πεντακόσιους (500) συναδέλφους .
           Είμαστε κάθετα αντίθετοι και καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αιφνιδιαστική μονομερή απόφαση της κυβέρνησης .Μια απόφαση προάγγελο νέων πολιτικών ηθών και πρακτικών που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Σε καμιά χώρα του κόσμου δεν απολύεις αιφνίδια  καταξιωμένους πολιτικούς υπαλλήλους που είναιστενά συνδεδεμένοι με την Άμυνα της χώρας . Οι πολιτικοί Υπάλληλοι χειρίζονται οπλικά συστήματα , οργανώνουν γραφεία και με την απόλυση σπάει ο κρίκος της συνέχειας , ενέργεια που στο χώρο της Άμυνας  οι  ''παροικούντες της Ιερουσαλήμ '' γνωρίζουν πόσο ευαίσθητο και μερικές φορές πόσο επικίνδυνο είναι ..
         Εκφράζουμε την πλήρη αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους απολυμένους συναδέλφους -ισσες και δηλώνουμε ότι ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων μας .Τα σχέδια της κυβέρνησης να απολύσει 500 ΠολιτικούςΥπαλλήλους  , ενώ διαβεβαίωνε τους πάντες ότι κάτι τέτοιο  είναι αδύνατο  ,  μας αγανακτεί και μας προβληματίζει . Μας προβληματίζει  ότι κάποιοι στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μάλλον θέλουν να τελειώνουν με το Πολιτικό προσωπικό.
         ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ
     ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

             Ο                                                                            Ο
                 Πρόεδρος                                                           Γ.Γραμματέας 

            Ιορδανίδης Ιωάννης                                              Τσιάμης Νικόλαος

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου