Νέα δικαστική δικαίωση για σχολικούς φύλακες: Επιστρέφουν στις θέσεις τους στο Δ. Χανίων

Μέχρι τον Απρίλιο του 2014, οπότε και θα εκδικαστεί η κύρια αγωγή τους θα παραμείνουν στη θέση τους 10 σχολικοί φύλακες του Δήμου Χανίων. Τη σχετική προσωρινή διαταγή εξέδωσε το Πρωτοδικείο Χανίων, ακολουθώντας αντίστοιχες αποφάσεις και άλλων δικαστηρίων της χώρας.
«Η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα αποδεικνύει -μαζί με τόσες άλλες υποθέσεις- ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Η επιμονή των σχολικών φυλάκων έκαμψε την κυβερνητική απόφαση να βγουν στη  διαθεσιμότητα. Υποστηρίχθηκαν από δικαστές που κάνουν πραγματικά τη δουλειά τους και εφαρμόζουν τον νόμο. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας ενάντια στη διαθεσιμότητα, κινητικότητα και στις απολύσεις», δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης η πρόεδρος του συλλόγου Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Χανίων Αθηνά Γιαννουλάκη.
aftodioikisi.gr

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου