με απλά λόγια...

Προκαλώ τον κ. Καραμανλή και την κυβέρνησή του.
Ας αποφασίσουμε και ας νομοθετήσουμε τώρα ότι η διαχείριση των δημοσίων προμηθειών και των δημοσίων έργων δεν θα γίνεται πλέον εν κρυπτώ από πολιτικά πρόσωπα και κρατικούς αξιωματούχους.
Ας νομοθετήσουμε τώρα ότι ο έλεγχος της νομιμότητας και της διαφάνειας στις προμήθειες και έργα του δημοσίου τομέα θα γίνεται από ανεξάρτητη αρχή, που θα απαρτίζεται από πρόσωπα κύρους και θα διορίζεται με διακομματική ομοφωνία από την διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.
Τότε να δούμε ποιοι επιχειρηματίες θα θέλουν να χρηματοδοτούν πολιτικά κόμματα, αφού θα κοπούν οι παράνομες αναθέσεις και θα υπάρχουν ισχυρές εγγυήσεις διαφάνειας.
Υπενθυμίζω ότι το 1996 ως Υπουργός Μεταφορών διατύπωσα αυτή τη θέση σε επίσημη ενημέρωση των τότε πολιτικών αρχηγών και ο κ. Καραμανλής, όπως και άλλοι, την είχε δεχθεί ασμένως.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου