Όποιος αγνοεί την πραγματικότητα θα βρει μπροστά του την τραγωδία.

Τώρα που ωριμάσαμε και καταλάβαμε τι πρακτικά σήμαινε ο μύθος του υπεράριθμου Δημόσιου Τομέα, τώρα με θλίψη και οργή παρακολουθούμε τη διάλυση και την παράδοση του στον ιδιωτικό.
Λίγο απέχει από εγκληματική ενέργεια η ανοχή της υπάρχουσας κατάσταση με τη δραματική μείωση του προσωπικού που ως αποτέλεσμα θα έχει την κατάρρευση του συστήματος.
Μας λείπει, ή η κοινή λογική, ή η τόλμη να απεμπλακούν οι αρμόδιοι από μια στείρα αντιοικονομική και καταστροφική λογική της άγνοιας του προβλήματος.
Ποιος βαπτίζει κοινή λογική το ότι, Αποθήκη Καυσίμων από 15 άτομα προβλεπόμενο Πολιτικό Προσωπικό να έχει 3 και ο ηλεκτρολόγος της να εργάζεται και σε άλλες μονάδες του Σχηματισμού, θαρρείς και οι τεχνικοί λειτουργούν κατασταλτικά και όχι προληπτικά.
Ποιος βαπτίζει κοινή λογική το ότι ,η έλλειψη 40 ατόμων (σίτιση καθαριότητα), σε Μονάδα της Θεσσαλονίκης δικαιολογεί 700.000 € ετησίως, σε ιδιωτικά Συνεργεία.
Ποιος βαπτίζει κοινή λογική το ότι, να μη γνωρίζει κανείς πόσοι , ποιοι και με τι ειδικότητες θα συνταξιοδοτηθούν τα επόμενα χρόνια.
Ποιος βαπτίζει κοινή λογική το ότι, η ασφάλεια του προσωπικού, η συντήρηση των υποδομών και η λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων εγκαταλείφθηκαν στο πατριωτισμό των φιλότιμων προσπαθειών με ημερομηνία λήξης.
Ποιος βαπτίζει κοινή λογική το ότι, Μονάδες λειτουργούν με 60% του προβλεπομένου προσωπικού.
Επειδή δεν μας λείπει η κοινή λογική είναι καιρός οι αρμόδιοι να απεμπλακούν από τη στείρα αντιοικονομική και καταστροφική λογική της άγνοιας του προβλήματος.
Δήμος Χατζηπασχάλης
Πρόεδρος Σωματείου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου