Λιγότερο υποκρισία

Την καραμέλα της δίωξης υπαλλήλου από τον Πρόεδρο μας (!!!), πιπιλούν διάφοροι «ομόκεντροι κύκλοι» ως μοναδική απάντηση στην μη ορθή αξιοποίηση και κατανομή υπαλλήλων σε μονάδα της πόλης μας.
Λιγότερη υποκρισία!!! εφόσον οι ενέργειες μας έχουν να κάνουν και με πρακτικές υπαλλήλων που βολεύονται με προσωπικές λύσεις, μα και με πρακτικές διοικήσεων που αποδέχονται και διδάσκουν αυτές στη λογική του «όλα γίνονται»
Λιγότερο τιμητές και περισσότερη αξιοπρέπεια από αυτούς που ως συνδικαλιστικός φορέας (!!!) ενημέρωναν την ιεραρχία για υπόθεση στην 652 ΠΑΥΠ :
«θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε τους συναδέλ­φους και την ιεραρχία ότι ο χειρισμός και οι ενέργειες του Σωματείου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Θεσσαλονίκης, μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους»
Έυγε πάντα αντίθετοι να είστε !!!!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου