Διορία 20 ημερών για τους «διαθέσιμους»

Είκοσι ημέρες προθεσμία έχουν από σήμερα στη διάθεσή τους οι υπάλληλοι του δημόσιου τομέα που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, προκειμένου να υποβάλλουν τις προτιμήσεις τους για τις θέσεις που επιθυμούν να μετακινηθούν.

Πρόκειται για τους 1.891 υπαλλήλους που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και οι οποίοι καλούνται να καλύψουν ορισμένες από τις 2.423 κενές θέσεις.
Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δημοσίευσε το ΦΕΚ της σχετικής απόφασης για την κινητικότητα των «διαθέσιμων» δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους προς το ΑΣΕΠ για να δηλώσουν τους φορείς που επιθυμούν να μεταταχθούν, με σειρά προτίμησης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προτεραιότητα θα δοθεί στην κάλυψη θέσεων σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη, όπως για παράδειγμα το ΕΚΑΒ, ο ΕΟΠΥΥ και τα νοσοκομεία, τα ασφαλιστικά ταμεία, ο ΟΑΕΔ, το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, καθώς και δικαστήρια, αστυνομικά τμήματα και υπηρεσίες δήμων, όπως τα ΚΕΠ.
Οι θέσεις έχουν ως εξής:
ΥΓΕΙΑΣ 464
ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 544
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 670
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ 535
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 126
ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 32
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 10
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 10
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 7
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 2
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ 21
ΣΥΝΟΛΟ 2423
ΣΥΝΟΛΟ ΘΕΣΕΩΝ: 2.423 (ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ: 1891)

ΕΘΝΟΣ GR

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου