ΠΟΕ ΥΕΘΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η κυβέρνηση, με εντολές της τρόικα, υλοποιεί ακάθεκτη τις μνημονιακές της δεσμεύσεις, οδηγώντας 12.500 δημόσιους υπαλλήλους στη διαθεσιμότητα και την απόλυση.


Στόχος της διαθεσιμότητας - απολύσεων δεν είναι η κάλυψη του δημοσιονομικού κενού, αλλά η τιμωρία των δημοσίων υπαλλήλων που επιβάλλει η τρόικα, όπως προκλητικά διατείνεται η κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα, απλώνουν πολιτικό «δίχτυ» προστασίας, από το κύμα διαθεσιμότητας στους εργαζόμενους σε φορείς που είναι από αντιπαραγωγικοί έως ανύπαρκτοι, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους ημετέρους.

Γιατί άραγε δεν απομακρύνουν τους επίορκους, στους οποίους ισχυρίζονταν ότι παρείχαν προστασία οι συνδικαλιστές;

Γιατί δεν ελέγχουν τη νομιμότητα των διορισμών, τους οποίους άλλωστε οι ίδιοι έκαναν;

Την ίδια στιγμή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας απολύουν συναδέλφους κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης για να εξασφαλίσουν δουλειά στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Κύριοι της Κυβέρνησης δεν έπρεπε να δεχθείτε ούτε μία απόλυση.

Βάλτε επιτέλους και καμιά κόκκινη γραμμή.

Κύριοι Βουλευτές, σε όποιο πολιτικό σχηματισμό και αν ανήκετε, να είστε υπερήφανοι, σώσατε την Χώρα απολύοντας την καθαρίστρια.

Κύριοι της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης αφήστε τις φραστικές καταδίκες και σταματήστε τους.

Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι Υπουργοί της Συγκυβέρνησης, σας ζητούμε, έστω αυτή την ύστατη στιγμή να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να σταματήσετε τις απολύσεις.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΥΕΘΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου