307 ΤΣΑΥ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
307 ΤΣΥΑΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ  ΣΤΡΑΤΟΥ
‘’ΑΕΤΟΣ’’
                                                                    
                                                                     
                                                                       Στεφανοβίκειο:  9 Απριλίου 2014
                     

Θέμα:    Επαφές Σωματείων Νομού Μαγνησίας.


              Το Σωματείο του 307 ΤΣΥΑΥ, θεωρώντας ότι η οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουν οι εργαζόμενοι θα ξεπεραστεί, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της διαχείρισής της απαιτείται κοινωνική συνοχή, αλλαγή νοοτροπίας και κυρίως να αποβάλουμε συμπεριφορές και πρακτικές που κυριάρχησαν κατά τις προηγούμενες δεκαετίες, γιαυτό το λόγο και με σκοπό την εμβάθυνση των σχέσεων με τα άλλα Σωματεία του Νομού Μαγνησίας προσκάλεσε αυτά στο 307 ΤΣΥΑΥ (Αεροδρόμιο Στεφανοβικείου Μαγνησίας). 

              Τα Προεδρεία των Σωματείων του 304 ΠΕΒ και της 111 ΠΜ αποδέχτηκαν την πρόσκληση και επισκέφθηκαν το 307 ΤΣΥΑΥ όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για το έργο του Συγκροτήματος, τα διάφορα προγράμματα που με πρωτοβουλία του αναλαμβάνει πέραν των υποχρεώσεων του και εκτελεί επιτυχώς, την προσπάθεια ανεξαρτητοποίησης της εργοστασιακής συντήρησης των Ε/Π – Α/Φ από τις επισκευαστικές εταιρίες εσωτερικού - εξωτερικού, τα μεγάλα οικονομικά οφέλη από τις παραπάνω ενέργειες, τα σοβαρά προβλήματα απομείωσης του πολιτικού Προσωπικού κ.λπ. Μετά το πέρας της ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε περιήγηση στους εργασιακούς χώρους. 

             Τέλος εκτιμούμε ότι, παρόμοιες επαφές συμβάλουν στην διερεύνηση και εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των Σωματείων και μόνο θετικά πολλαπλά αποτελέσματα επιφέρουν. 



               Για το Δ.Σ. του Σωματείου
         -Ο-
           Πρόεδρος

           Δημήτριος Κοφίδης

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου