Εν συντομία.

ü Το ακούσαμε μας άρεσε και το υπογράφουμε, «είναι αναξιόπιστοι τόσες φορές άλλαξαν τίτλο στο Σωματείο τους που κανένας δε γνωρίζει πως λέγεται σήμερα»
ü Να ενεργοποιήσουμε τις επιτροπές Ασφάλειας και υγιεινής και τους εκπροσώπους εργαζομένων, γιατί κανένα από τα επιδόματα δε λύνει κανένα πρόβλημα υγείας ή ασφάλειας!!!
ü Ποια η διαφορά του σαλτιμπάγκου από το φαφλατά; Ο πρώτος δημιουργεί θέαμα, ο δεύτερος ανία…
ü Απαράδεκτη η αντιμετώπιση των τελευταίων κινητοποιήσεων από τα ΜΜΕ, δεν υπήρχε κάτι που να μην ακούσαμε.
ü Μήπως είναι καιρός να αυξηθεί η αποζημίωση για τα εκτός έδρας; 10 σχεδόν χρόνια παραμένει ίδια….όπως και τα είδη της αγοράς!!!
ü Λύση για το ασφαλιστικό: τι προσλαμβάνουν για συνέχεια, πόσα μας δίνουν για να μας κρατούν και τι τα κάνουν αυτά που μας κρατούν.
ü Χαλεποί καιροί, να προσέχουμε όχι μόνον τι ακούμε αλλά από ποιόν τα ακούμε.
ü Η χορήγηση πλακέτας σε συνταξιοδότηση Υπαλλήλου δεν επαφίεται στο φιλότιμο κάθε Διοικητή μα προβλέπεται από ΠΔ του ΓΕΕΘΑ.
ü Αυτό θα πει τύχη: και κερδίζεις το δώρο της πρωτοχρονιάτικης πίτας και από το ΟΛΚΕΣ να μην σου κρατήθηκε η συνδρομή του Σωματείου.
ü Τα ιδιωτικά συνεργεία δεν αποτελούν μια οικονομική μα μια πολιτική λύση με 2 τουλάχιστον τρόπους : «μειώνουν την ανεργία» και ενισχύουν το ρουσφέτι, κόντρα στην πραγματικότητα της σκληρής εκμετάλλευσης.
ü Χαμογελάμε δε μας τρομάζουν , τους κάνουμε να ανησυχούν!!
ü Υπάρχει εφημερίδα με 359 φύλλα ημερησίως που από κρατικές διαφημίσεις εισπράττει 8 Ευρώ ανά φύλλο, αυτές είναι δουλειές , καμιά κρατική διαφήμιση και για μας;
ü Καλό το side της Ομοσπονδίας και είναι ακόμη καλύτερο γιατί είναι προϊόν εθελοντικής εργασίας (αιμοδότης ο συνάδερφος Θανάσης Βαλυράκης ). Επισκεφτείτε το poe-yetha.gr
ü Ποιος θα μπορούσε να συμμετέχει σε διαδικασία Παράταξης για κατάρτιση ψηφοδελτίου και την επόμενη μέρα, να είναι υποψήφιός με διαφορετικό συνδυασμό; Σωστά μαντέψατε… Αυτός είναι!!!
ü Στο νέο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ εκλέχθηκε ο συνάδερφος Δήμος Χατζηπασχάλης, Πρόεδρος του Σωματείου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Ν. Θεσσαλονίκης, καλή δύναμη, μιας και 2 Γενικοί Σύμβουλοι καλύπτουν Μακεδονία Θράκη.
ü Μη συσκέπτεστε πολύ, να σκέπτεστε πολύ !!!
ü Το τι ισχύει με τις κάμερες περιγράφεται στην 1830/20-09-2001 οδηγία της Αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καλό είναι να διαβαστεί από όλους μας, και ιδιαίτερα από αυτούς που αρέσκονται στις οθόνες.
ü Καταπληκτικό, αν και 2008 μ. Χ. στο σιδηρουργείο της 652 ΠΑΥΠ δεν υπάρχει θέρμανση …για W.C. ούτε λόγος.
ü Με δωρεά του Σωματείο Εργαζομένων στην Πολεμική Αεροπορία Βορειοελλαδικού Χώρου, κατασκευάστηκε λυόμενο κτίσμα στην 113 ΠΜ για τις ανάγκες του προσωπικού των πυροσβεστικών Α/Φ και σήμερα το ευχαριστώ από την Υπηρεσία είναι η μη παραχώρηση γραφείου στο Σωματείο ,3 χρόνια τώρα, τι να πει κανείς ……
ü Μας συναρπάζει η ιδέα της αξιοποίησης του πρώην στρατοπέδου του «Παύλου Μελά», αλλά να γίνει γρήγορα πριν ο χώρος γεμίσει …Κροκόδειλους σε σκηνικό ζούγκλας.
ü Ποιος δε γνωρίζει τις αποδοχές των εργαζομένων στα ιδιωτικά συνεργεία όπου υπάρχει η εικονική πραγματικότητα και η πραγματικότητα, νέτα σκέτα.
ü Είπαμε, διαφορετικοί μισθοί ανά Υπουργείο γίνεται , μα διαφορετικά Φύλλα Πορείας ανά επιτελείο, γίνεται; Γίνεται και δε θέλουμε το γνωστό «να τα πάρουμε πίσω ;»,μα να δώσετε και στα «άλλα ορφανά» αγαπητοί Επιτελείς μας.
ü Το πολιτικό προσωπικό που απόμεινε σε Αποθήκη Καυσίμων χωρά σε 1 TAXI, περισσεύει και 1 θέση ,να δείτε που τώρα δε θα χορηγηθεί λεωφορείο γιατί είναι λίγοι…ενώ όταν ήταν πολλοί θαρρείς πως είχαν.
ü Υπάρχει Μονάδα στην πόλη μας που δίνει 700.000 ευρώ το χρόνο, σε 2 συνεργεία, δε γνωρίζουμε πόσα κερδίζει το Δημόσιο (αν κερδίζει), υποψιαζόμαστε όμως πόσα κερδίζουν οι εργολάβοι.
ü Να θυμάστε, μπορεί να μη φέρουμε το φως,θα θυμίζουμε όμως στο σκοτάδι πως δεν είναι μόνο.
ü Τόσο σεβασμός στην προσωπικότητά μας , από τη μια να μην περνάμε ετήσιες ιατρικές εξετάσεις και από την άλλη συνεργεία στην Πολεμική Αεροπορία να λαμβάνουν αίμα-ούρα για το αν είμαστε χρήστες ουσιών και αν είμαστε μεθυσμένοι!!!
ü Μακάρι, πάντα 2+2 να κάνουν 4!!!
ü Δίωξη για παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε στο Δκτη της ΣΣΑΣ, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του το Σωματείο Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Ν. Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση αφορά στην αφαίρεση συγκεκριμένης ανακοίνωσης από τον Πινάκα Ανακοινώσεων του Σωματείου στη Σχολή καθώς και στην αφαίρεση πανό από τα κάγκελα της ΣΣΑΣ, την ημέρα την Πανελλαδικής απεργίας για το ασφαλιστικό.

Υπογραφή,
Ο Μάστορας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου