Επισκέψεις σε Μονάδες...

Επισκέψεις σε μονάδες της πόλης μας πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΠΟΕ/ΥΕΘΑ αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της, Σωτήρη Πόκα, Δημήτρη Γλέζο μέλος της ΕΕ και Δήμο Χατζηπασχάλη μέλος του Γενικού Συμβουλίου.
Συγκριμένα επισκέφτηκε το 424 ΓΣΝΕ, όπου υπήρχε μια σύντομη συνεργασία σε πολύ καλό κλίμα με το Διοικητή Ταξχο(ΥΙ) Ko Φρόνη .
Κατόπιν σε συγκέντρωση του προσωπικού ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο 424 Αντώνης Κούρτης ανέλυσαν τις θέσεις της Ομοσπονδίας.
Ευχάριστο υπήρξε το κλίμα και στη ΣΣΑΣ ,σε σύντομη συνεργασία με τον Υποδιοικητή της Σχολής Σμχο(Ο) Κο Λέντζα και το Διευθυντή Προσωπικού Ανπχο(Ο) Κο Σταυρίδη.Στη συγκέντρωση προσωπικού κυρίαρχα θέματα υπήρξαν ,οι τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και το ζήτημα των υπερωριών

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου