Περί ισότητας και άλλα τινά....

κα ΣΠΥΡΑΚΗ ( MEGA ): Τις τελευταίες ημέρες, με βάση μία δημόσια συζήτηση που άνοιξε το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζει ότι είναι ηθικά ασυμβίβαστο η σύζυγος του Υπουργού Επικρατείας και στενού σας συνεργάτη, του κυρίου Θόδωρου Ρουσόπουλου, να εργάζεται σε μέσα ενημέρωσης και να έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες σε αυτό το χώρο.

Ποια είναι η γνώμη σας; Θεωρείτε ότι αυτή η δραστηριότητα εμπίπτει στα όρια και στις αρμοδιότητες του συζύγου της;

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Θεωρώ τέτοιου είδους απόψεις αναχρονιστικές, θα έλεγα μεσαιωνικές, σε ό,τι αφορά τον ρόλο της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία και στις επαγγελματικές δραστηριότητες. Και λυπούμαι γιατί ένα κόμμα, το οποίο θέλει να αυτοαποκαλείται ‘’προοδευτικό’’, διολισθαίνει στον πανικό του και την έλλειψη πολιτικών θέσεων στην υιοθέτηση τέτοιων αντιλήψεων.

το 2004 το εισόδημα της Μάρας Ζαχαρέα ανέρχεται σε 134.262 ευρώ, το 2005 ανεβαίνει στα 185.186 ευρώ, ενώ το 2006 εκτινάσσεται στα 393.750 ευρώ. 

Ανάλογη είναι και η πορεία των καταθέσεων που δηλώνει η σύζυγος τού υπουργού Επικρατείας. Στα 29.124 ευρώ κυμαίνονταν οι καταθέσεις της το 2004, έφτασαν τα 55.781 ευρώ το 2005 και στην τελευταία δήλωση πόθεν έσχες για το 2006 αναφέρονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς 215.241 ευρώ. 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου