Στο σοσιαλισμό θα λακίσουμε; ποτε!!!!

10-9-2009
Πρέπει να συγκρίνετε δύο πολιτικές : Μία που μιλά για πάγωμα των μισθών και μία για αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό.

Λεφτά υπάρχουν.

12-9-2009

Αν αυξήσουμε τους φόρους στη μεσαία τάξη, θα μειώσουμε την αγοραστική της δύναμη, θα βαθύνουμε την ύφεση και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης. Δέσμευσή μας: κανένα νέο φορολογικό βάρος στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.

13-9-2009
Εγώ δεν θα μιλήσω αύριο με τη Ε.Ε., έχω μιλήσει χθες. Δεν θα αυξήσουμε το ΦΠΑ, ούτε και τα όρια ηλικίας στις συντάξεις.

27-9-2009
Το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ θα εφαρμοσθεί ακόμη και με μεγαλύτερο έλλειμμα. Θα γίνει δεκτό από την Ε.Ε., γιατί είναι αξιόπιστο.

4-10-2009
Οι αυξήσεις των έμμεσων φόρων ήταν η συνήθης μορφή φορολογικής αφαίμαξης που εφάρμοσε η ΝΔ. Εμείς έχομε άλλη πολιτική.

13-12-2009
Πιστεύω ότι έπεισα τους εταίρους μας στην Ε.Ε., πως μπορούμε να αλλάξουμε. Είναι εύκολο να μειώσουμε μισθούς και συντάξεις για να ικανοποιήσουμε προσωρινώς τις αντιλήψεις της διεθνούς οικονομικής ελίτ. Όμως δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Θα αποδείξουμε στη πράξη πως λεφτά υπάρχουν.

14-1-2010
Δεν είναι ανάγκη να προσφύγουμε στο ΔΝΤ ούτε να φύγουμε από το ευρώ.

2-2-2010
Ζητώ από τους δημοσίους υπαλλήλους να συνεισφέρουν. Για τη φετινή χρονιά δεν θα δοθούν αυξήσεις, πέραν της μισθολογικής ωρίμανσης. Η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού περνά μέσα από την αύξηση των ορίων ηλικίας καθώς αυξάνετε το προσδόκιμο ζωής.

κατά καιρούς δηλώσεις Γ.Α. Παπανδρέου.....άτιμε καπιταλισμέ!!!!!!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου