Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ "Είναι ηλίθιοι στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης"

ο Θόδωρος Πάγκαλος επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά των επτά μελών της Ν.Ε. που ψήφισαν υπέρ της απόφασης, με την οποία ζητείται μεταξύ άλλων να χορηγείται ιθαγένεια μόνον σε όσους έχουν «επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας», αλλά και εφόσον διαθέτουν «έμπρακτη απόδειξη ενδιαφέροντος και φιλοπατρίας για την Ελλάδα!».
«Όσοι ψήφισαν αυτήν την απόφαση είναι κάπου δεξιά από τον Καρατζαφέρη. Είναι τελείως ηλίθιοι, δεν έπρεπε να κινούνται στην κοινωνία ελεύθεροι, θα έπρεπε να είναι σε κάποιο άσυλο!», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος. Οργισμένος και εκτός εαυτού ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συνέχισε λέγοντας: «Απαιτούν από τους μετανάστες που θέλουν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια να γνωρίζουν καλά την ελληνική ιστορία και την ελληνική γλώσσα. Καταλαβαίνετε ότι με βάση μόνο αυτό το κριτήριο περίπου από το μισό ελληνικό λαό πρέπει να αφαιρεθεί η ιθαγένεια. Είναι γελοίο», τόνισε και απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο γραμματέα Σωκράτη Ξυνίδη είπε: «Δεν ξέρω μέσα από ποιες διαδικασίες αναδείχθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής στη δεύτερη πόλη της χώρας, αλλά προφανώς, κύριε Σωκράτη, εκεί πρέπει να παρέμβεις». Και εξήγησε: «Κάλεσε μία ολομέλεια της Θεσσαλονίκης και βάλε τους -αν η Θεσσαλονίκη είναι έτσι- δίπλα στον Ψωμιάδη και τον Καρατζαφέρη, να τους κάνουμε αγάλματα εκεί να τελειώνουμε».

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου