η προσφορά μας...συν ΦΠΑ!!!

Περικοπές επιδομάτων έως 12% και παρακράτηση επιπλέον 150 ευρώ κάθε μήνα για να καλυφθούν αναδρομικά από τον Ιανουάριο οι περικοπές προβλέπει η εγκύκλιος για την εφαρμογή της νέας εισοδηματικής πολιτικής στο Δημόσιο με τις περικοπές σε επιδόματα και δώρα..

Αφορά και τα επιδόματα των πρώην ειδικών λογαριασμών, υπηρεσίας αλλοδαπής, ειδικό επιμίσθιο εκπαιδευτικών για υπηρεσία αλλοδαπής, έξοδα κίνησης υπαλλήλων ΟΤΑ, μηνιαία αποζημίωση για οδοιπορικά όσων διατίθενται στα γραφεία βουλευτών, επίδομα πληροφορικής, επίδομα θέσης ευθύνης, επίδομα προβληματικών και παραμεθόριων περιοχών, νοσοκομειακό και τροφής, προσωπική διαφορά 176 ευρώ, προσωπική διαφορά λόγω υπηρεσιακών μεταβολών, επιδόματα ειδικών μισθολογίων Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών και Ειδικών Υπηρεσιών Διαχείρισης.

Στις αποδοχές που μειώνονται δεν εντάσσονται οικογενειακά επιδόματα, χρονοεξέλιξης, ανθυγιεινό ή επικίνδυνο, μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου