Παύση καθηκόντων σε υπάλληλο του υπ. Προστασίας του Πολίτη

Παύση καθηκόντων επιβλήθηκε στον πολιτικό υπάλληλο του Υπ. Προστασίας του Πολίτη, που συνελήφθη για σειρά αδικημάτων.
Παύση καθηκόντων, όπως προβλέπεται από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα, επέβαλε ο διοικητής της Ασφάλειας Βόλου στον πολιτικό υπάλληλο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος συνελήφθη χθες από άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, κατηγορούμενος για απιστία, παράβαση καθήκοντος και απάτη.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε τιμηθεί για ανδρεία το 1999, όταν ήταν φαντάρος, επειδή είχε αντιδράσει με γενναιότητα, στα Γιαννιτσά, κατά τη διάρκεια πειρατείας σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς. Τότε, είχε ακινητοποιήσει τον πειρατή, αρπάζοντάς του το χέρι με το οποίο κρατούσε χειροβομβίδα και απειλούσε τους επιβάτες.

Για την πράξη του εκείνη, σε ένδειξη τιμής, προσελήφθη στο Δημόσιο ως πολιτικός υπάλληλος στο τότε Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ 9-4-010

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου