Συγχωνεύσεις Οργανισμών Δημοσίου

Συγκεκριμένα:

Συγχώνευση της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (ΕΣΔΔ) με την Εθνική Σχολή Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΕΣΤΑ) σε μία ενιαία σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. (ΕΣΔΔΑ).

Υπαγωγή της μονάδας Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. Συγχώνευση της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. με τις Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε. και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ Α.Ε.).

Συγχώνευση, ενοποίηση και αναδιοργάνωση των φορέων: Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), Οργανισμός Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ), Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), Παρατηρητήριο Απασχόλησης Ερευνητική-Πληροφορική Α.Ε., Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε. σε έναν ενιαίο και σύγχρονο Εθνικό Οργανισμό Εργασίας (ΕΟΕ).

Σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας με την Επωνυμία «Υποδομές, μεταφορές και δίκτυα ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε.».


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου