ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
           Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατά την 3ωρη στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στην πύλη του Γ΄ Σώματος Στρατού.
         Από νωρίς το πρωί  δεκάδες εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στην πύλη ενωμένοι και αποφασισμένοι να αντισταθούν στη βάρβαρη πολιτική επιλογή που εξαθλιώνει τη ζωή μας καρατομώντας   κεκτημένα  εργασιακά δικαιώματα και προχωρά σε  συστηματικό « ΑΔΕΙΑΣΜΑ» του Υπουργείου από πολιτικό προσωπικό, καταργώντας τις κενές οργανικές θέσεις, μειώνοντας κατά 30% τις ήδη υπάρχουσες και στέλνοντας στην εφεδρεία το 10%  των εργαζομένων στο Υπουργείο.

Συναδέλφισσες  και συνάδελφοι

     Ο αγώνας μας συνεχίζεται με αμείωτη  ένταση και αποφασιστικότητα.  Αποφασισμένοι και ενωμένοι συμμετέχουμε στις επόμενες προγραμματισμένες κινητοποιήσεις, με σκοπό να ανατρέψουμε το καταστροφικό  σχεδιασμό τους.
Σας καλούμε να υπερασπιστούμε σθεναρά την αξιοπρέπεια στη ζωή μας και στη ζωή των παιδιών μας.     

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ

Συμμετέχουμε όλοι στην γενική  απεργία που κήρυξε η  ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ  την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

         Ηλίας Σιδηρόπουλος                                   Δέσποινα Στόλη



           Πρόεδρος                                                     Γραμματέας
    

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου