ΟΠΑΔ: Σε απογραφή μέσω ΚΕΠ καλούνται οι συνταξιούχοι του Δημοσίου

Σε υποχρεωτική απογραφή και παράλληλη θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας τους καλούνται στα ΚΕΠ από αύριο 1η Ιουνίου έως τις 31 Οκτωβρίου όλοι οι συνταξιούχοι – ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ.
Η διαδικασία αφορά αποκλειστικά τους συνταξιούχους καθώς και τα έμμεσα μέλη τους, ανεξάρτητα αν τα βιβλιάρια ασθενείας φέρουν ενεργή θεώρηση (δηλ ακόμα κι όσα φέρουν θεώρηση “εφ' όρου ζωής” ή “για πέντε χρόνια” πρέπει να θεωρηθούν ξανά).
Για την απογραφή και τη θεώρηση των συνταξιούχων θα προσκομίζονται υποχρεωτικά το βιβλιάριο ασθενείας, αστυνομική του ταυτότητα, εκκαθαριστικό σημείωμα συντάξεως του ΓΛΚ, οποιουδήποτε τριμήνου του τρέχοντος έτους και φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης, όπου θα φαίνεται ο διεθνής αριθμός τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) στον οποίο ο ασφαλισμένος είναι πρώτος δικαιούχος.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ.gr

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου