ΠΟΕ ΥΕΘΑ, χρειάζεται επανεκκίνηση!!!

Η Παράταξη της ΠΑΣΚ/ΔΥ/ΥΕΘΑ με ανακοίνωση της στις 15 Μαΐου 2009, κάλεσε το μέλος της και Πρόεδρο της ΠΟΕ ΥΕΘΑ να υποβάλει την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας, σχετικά με τον αντίκτυπο των αποτελεσμάτων πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού στο ΕΠΥΕΘΑ.

Σε αυτήν την πολιτική πρωτοβουλία ως απάντηση ήρθε εξώδικος δήλωση του Προέδρου (σε 10 από τα 18 μέλη που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση) να ανακαλέσουν εντός 5 ημερών γιατί θα κινηθεί δικαστικά για τη ζημιά που υπέστη. (ουδείς ανακάλεσε)

Επειδή στην τελευταία συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (Ιουν. 09) δικαιώθηκε η θέση της ΠΑΣΚ/ΔΥ/ΥΕΘΑ: «η μη παραίτηση του Προέδρου θα οδηγήσει σε διάλυση των πάντων και οποιοσδήποτε ρόλος θα είναι άνευ περιεχομένου» (δεν έγινε Γενικό Συμβούλιο), ουδείς δε νομιμοποιείται να κρατά σε καταστολή τη δραστηριότητα της ΠΟΕ ΥΕΘΑ για προσωπικούς λόγους που σε χειρότερα αδιέξοδα τον οδηγούν.

Με σαφή στόχο και σε γρήγορη χρονική διάρκεια πρέπει να ξεμπλοκαριστεί η λειτουργία της Ομοσπονδίας και να κυριαρχήσει το συλλογικό έναντι του ατομικού, γιατί κάνεις δεν μπορεί να φανταστεί, πρόεδρο ομοσπονδίας που προτάθηκε από την ΠΑΣΚ να στηρίζεται στη ΔΑΚΕ και να διαπραγματεύεται με Υπουργό του ΠΑΣΟΚ!!!

Δήμος Χατζηπασχάλης
Γραμματέας ΠΑΣΚ/ΔΥ/ΥΕΘΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου