Η προκήρυξη για 598 θέσεις σε φορείς του δημόσιου τομέα

Με 598 θέσεις τακτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων εστάλη μια ακόμη προκήρυξη του ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Πρόκειται για την προκήρυξη με αριθμό 6Κ/2009, η οποία περιλαμβάνει θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα υπουργεία Άμυνας, Παιδείας, Πολιτισμού αλλά και σε φορείς του Δημοσίου όπως ΤΕΙ, Νοσοκομεία, Δημόσιες Βιβλιοθήκες κ.ά. Εντός των επόμενων ημερών, η προκήρυξη αναμένεται να πάρει αριθμό ΦΕΚ ώστε να αρχίσει η 20ήμερη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες και να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1988, πλην των υποψηφίων του κλάδου ΤΕ4 Ηλεκτρολόγων, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν γεννηθεί από το 1974 έως και το έτος 1988. Επίσης δεν πρέπει να έχουν κώλυμα διορισμού ούτε κατά τον χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, ούτε κατά τον χρόνο του διορισμού, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα από τις προκηρυσσόμενες θέσεις οι 243 αφορούν υποψηφίους ΠΕ, οι 127 υποψηφίους ΤΕ και οι 228 θέσεις ΔΕ.

Για όλες τις θέσεις των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ απαιτείται η γνώση Χειρισμού Η/Υ, στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων, (γ) υπηρεσιών Διαδικτύου. Για τις περισσότερες θέσεις απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα.

http://www.asep.gr/



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου