Συνάντηση υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ

Συνάντηση με το νέο υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, είχε το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Σπύρο Παπασπύρο, ο οποίος ενημέρωσε τον υπουργό για όλα τα θέματα που απασχολούν τους δημοσίους υπαλλήλους.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Παπασπύρος ανέφερε ότι ήταν μια συνάντηση ουσίας και ότι το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ έθεσε στον υπουργό τα προβλήματα που απασχολούν τους δημοσίους υπαλλήλους, τα εργασιακά, τα ασφαλιστικά και τα οικονομικά θέματα.
Επίσης, ο κ. Παπασπύρου αναφέρθηκε στο θέμα της αξιοκρατίας στη δημόσιοα διοίκηση και τόνισε ότι πρέπει να τερματιστούν οι πρακτικές, όπου οι νικητές των εκλογών θεωρούν λάφυρο το δημόσιο τομέα.
Σημείωσε ότι οι προσλήψεις πρέπει να γίνονται μέσω του ΑΣΕΠ και να δημιουργηθεί ένα εσωτερικό ΑΣΕΠ στη δημόσια διοίκηση για την αξιολόγηση και την κρίση για τα διευθυντικά στελέχη.
Ο κ. Παπασπύρου αναφέρθηκε και στο θέμα της μεγάλης, όπως είπε, πρόκλησης για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης και την αποτελεσματικότητά της, λέγοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να εμπιστευτεί το ανθρώπινο δυναμικό και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα δικαιωθούν οι προσδοκίες του ελληνικού λαού.
Σε διαφορετική περίπτωση, ανέφερε ο κ. Παπασπύρος, η ΑΔΕΔΥ δηλώνει έτοιμη για αγωνιστικές κινητοποιήσεις, που είναι άλλωστε, όπως είπε, ο μοναδικός δρόμος που γνωρίζουν οι εργαζόμενοι για την επίτευξη μιας δημόσιας διοίκησης σύγχρονης και αποτελεσματικής.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου