Εν συντομία …Δεκέμβρης 2009

Η ολομέλεια Διοικήσεων των Σωματείων της ΠΟΕ/ΥΕΘΑ πραγματοποιείται στις 18-12-09, την αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αν σας φαντάζει έκπληξη όποια διαταγή ,ρωτήστε που προβλέπεται αυτή…. «Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα κάνετε το εμβόλιο» λόγου χάρη.

Η πολιτεία να σου δίνει μειωμένο ωράριο για συγκεκριμένο λόγο και η Διοίκηση να θέλει να κάνεις υπερωρίες είναι αδιανόητο!!!

Το ξαναλέμε : το θέμα δεν είναι τι θα γίνει με τα ΦΠ, μα τι θα κάνουμε εμείς για αυτά!!!

Έλεος πια με συμπεριφορά ντόπιου συνδικαλιστή οπλαρχηγού δεν υπάρχει κάτι να μην είπε, δεν υπάρχει κάτι να μην έκανε, και σε κάθε του κουβέντα να διηγείται «πόσες τίγρεις σκότωσε»

Ερώτηση: Πόσοι ναοί τοποθετήθηκαν σε στρατόπεδα της Θεσσαλονίκης, από ποια κονδύλια δόθηκαν χρήματα και αν με εράνους (εθελοντικά βέβαια) από το προσωπικό αγοράζονται εικόνες .

Το επιχείρημα δεν υπάρχει προσωπικό φοβούμαστε πως θα γεννήσει την πραγματικότητα του δεν θα υπάρχει ψωμί!!!! για τα στρατόπεδα της Θεσσαλονίκης!!!

Ο μάστορας!!!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου