να νικήσουμε τους φόβους

«Οι προσδοκίες που έδωσε η νέα κυβέρνηση σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαψευστούν, ξαναζώντας θεωρίες του προηγούμενου πρωθυπουργού «χρήσιμος και όχι αρεστός» γιατί με το μη αρεστός, δεν υπήρξε ούτε χρήσιμος και τούτο φάνηκε από την κατάσταση της οικονομίας.

Ζούμε στην εποχή της τρομολαγείας, γιατί γνωρίζουν πως ο φο­βισμένος πολίτης είναι συντηρητικός πολίτης και είναι πολίτης που δε διεκδικεί .

να νικήσουμε τους φόβους να γίνουμε άπιστοι Θωμάδες

Μέσα από τους φορείς να αναδείξουμε πως η ατολμία στη σκέψη και τη δράση οδήγησαν στο χρόνια τώρα να συζητάμε για ασφαλιστι­κό, εργασιακό, μισθολόγια και τόσα άλλα.

Θέλει τόλμη και δράση να πεις:

Όταν δεν προσλαμβάνεις όταν δεν δίνεις για να παρακρατάς και όταν δεν αξιοποιείς ορθά αυτά που παρακρατάς πάντα θα υπάρχει πρόβλημα στο ασφαλιστικό.

Όταν διάφορές αποδοχές τις βαφτίζεις επιδόματα δεν μπορεί να μιλάς για προκοπή επιδομάτων.

Όταν η παιδεία και η υγεία από κοινωνικά αγαθά γίνανε οικογενε­ιακός εφιάλτης,

Μπορούμε πολλά με δράση με ενότητα με σχεδιασμό Μπορούμε περισσότερα με λιγότερο υποκρισία με πολιτική ωριμότητα και ανιδιοτέλεια, μέσα από την ομοσ­πονδία , από τα σωματεία από την καθημερινή δρά­ση.»

Δήμος Χατζηπασχάλης

Πρόεδρος Σωματείου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Θεσσαλονίκης

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου