Είναι κυβερνητικός εταίρος.


Η πρόταση της Ν.Δ. για την εργασιακή εφεδρεία προέβλεπε να συνεχίσουν να πληρώνονται δεκάδες χιλιάδες υπάλληλοι για αρκετά χρόνια, χωρίς να προσέρχονται καν στην υπηρεσία, αλλά παραμένοντας σπίτι τους!
Η θέσπιση αντικειμενικού κριτηρίου που συνδυάζει την ηλικία αφενός και την εγγύτητα στη σύνταξη αφετέρου, ήταν η μόνη ορθή επιλογή για να αποκλειστεί η παραμικρή υποψία κομματισμού και πελατειακής διαχείρισης του κράτους, δεδομένου του επείγοντος χαρακτήρα του μέτρου.

Διαδικασίες αξιολόγησης δομών και υπαλλήλων που τώρα προωθούμε, αν είχαν θεσπιστεί και εφαρμοστεί εδώ και χρόνια θα είχαμε αποφύγει τέτοιες οριζόντιες προσεγγίσεις, που εξ αντικειμένου δεν είναι απόλυτα δίκαιες.
Όσο για τα περί δήθεν προσλήψεων τα δύο τελευταία έτη, έχει δοθεί αποστομωτική απάντηση με αναλυτικά στοιχεία, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011, στα οποία και παραπέμπουμε.
Η Ν.Δ., που μεθόδευσε την περίφημη γαλάζια συνέντευξη, καλό είναι να πάψει να φέρεται σαν πολιτικός ανεμόμυλος, άλλοτε σαν συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση κι άλλοτε σαν αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση.
Είναι κυβερνητικός εταίρος.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου