Δυστυχώς!!! Προτίμησαν τις παραλίες από τις κάλπες


Ο λαός φαίνεται πως επέλεξε τα... μπάνια του αντί για τις εκλογές. Παρά την κρισιμότητα της εκλογικής μάχης, η αποχή των ψηφοφόρων την Κυριακή σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, εμφανίζεται απροσδόκητα υψηλή.Η συμμετοχή στις εκλογές, με ποσοστό ενσωμάτωσης 28,13% (ώρα 21.13), βρισκόταν κάτω και από το ψυχολογικό όριο του 60%, καθώς διαμορφωνόταν στο 59,89%.
Αργότερα το βράδυ, σε ποσοστό ενσωμάτωσης 77,40%, η συμμετοχή ανήλθε στο 61,51%, αλλά και πάλι ήταν σημαντικά χαμηλότερη σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου η αποχή είχε εκτιμηθεί στο 34,90%.

Η κοσμοπλημμύρα στις παραλίες της Αττικής εικονογραφεί ως έναν βαθμό το υψηλό μέγεθος της αποχής, τουλάχιστον όπως αυτή εμφανίζεται στα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και το παράδοξο της απουσίας εκλογέων μπροστά σε αυτό που είχε χαρακτηριστεί από αναλυτές ως «οι πιο κρίσιμες εκλογές μεταπολεμικά».
Τα ΝΕΑ online

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου