Α.Δ.Ε.Δ.Υ Καταδίκη των φασιστικών επιθέσεων κατά βουλευτών

Αθήνα 08.06.2012
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.:145

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τις πρωτοφανείς, για τα δημοκρατικά ήθη, φασιστικές επιθέσεις των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής κατά των βουλευτών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, Λιάνας Κανέλλη και Ρένας Δούρου, του υποψηφίου βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στ. Κουτμερίδη, καθώς και άλλων πολιτικών προσώπων, στις οποίες έχει προβεί η συγκεκριμένη πολιτική οργάνωση το τελευταίο διάστημα.
Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις επιθέσεις, αδιακρίτως κατά βουλευτών, πολιτών, μεταναστών ή άλλων αδύναμων κοινωνικών ομάδων. Οι συχνές βίαιες επιθέσεις, στις οποίες πρωταγωνιστούν και πρωτοκλασάτα στελέχη αυτής της νεοναζιστικής πολιτικής οργάνωσης, προκαλώντας τα δημοκρατικά αισθήματα και τις παραδόσεις του λαού μας και επιχειρώντας, ουσιαστικά, να επιβάλουν ένα καθεστώς βίας και τρόμου.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους και γενικά όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να ενεργοποιηθούν, να αντισταθούν και να απομονώσουν τις φασιστικές ομάδες που και με κοινοβουλευτικό, πλέον, μανδύα επιχειρούν να επιστρέψουν τη χώρα και το λαό μας στο πιο αντιδημοκρατικό και σκοτεινό παρελθόν. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ενίσχυση του Κοινωνικού Κράτους, για την ισχυροποίηση και διεύρυνση της Δημοκρατίας.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου