Στοπ στις περικοπές το 2014 - Καμία απόλυση στο ΥΠΕΘΑ

"Περικοπές σε εν ενεργεία και απόστρατους δεν θα γίνουν" είπε ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους του αμυντικού ρεπορτάζ.
Η απόφαση οριστικοποιήθηκε όπως είπε χθες βράδυ σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Η τρόϊκα ζητούσε όπως είπε ο Αβραμόπουλος 300 εκατομμύρια από την άμυνα! Τελικά επήλθε συμφωνία με την δέσμευση να κοπούν 100 εκατομμύρια από τους εξοπλισμούς τα οποία όπως είπε έχουν βρεθεί.
Επίσης διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο πολιτικό προσωπικό του ΥΠΕΘΑ.

Τέλος ανακοίνωσε ότι στις 19 του μήνα θα περάσει απο τη Βουλή νόμο ο οποίος θα προβλέπει ότι οποιαδήποτε σύμβαση πριν υπογραφεί από τον ΥΕΘΑ θα υπογράφεται από την επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας στη Βουλή. Έτσι θα γίνονται από δω και πέρα οι συμβάσεις ακόμη και οι πιο επείγουσες οι οποίες όπως είπε προχωρούν.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου