600 υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα από το ΥΠΕΘΑ

600 υπάλληλοι από το χώρο της Άμυνας θα τεθούν άμεσα σε διαθεσιμότητα. Ο χώρος της Άμυνας, της Υγείας και της Παιδείας είναι αυτοί που θα "ματώσουν" περισσότερο απ΄ όλους . Όπως. συμβαίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια
 
Από 4.800 ως και 5.000 είναι οι υπάλληλοι του Δημοσίου που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα από τον Σεπτέμβριο, ώστε να ολοκληρωθεί ο αριθμός των 12.500 που υποχρεούται η χώρα να “διώξει” από το δημόσιο.

Πρωταθλητής στη διαθεσιμότητα αναδεικνύεται το υπουργείο Παιδείας, ενώ ακολουθεί το υπουργείο υγείας, αλλά και το Άμυνας.

Διοικητικοί υπάλληλοι είναι εκείνοι που θα δουν πρώτοι την έξοδο, όμως δεν θα γλιτώσει από την εφεδρεία και το εξειδικευμένο προσωπικό των υπουργείων.

 
Ουσιαστικά όμως δεν υπάρχει υπουργείο το οποίο να μην έχει δώσει αριθμό υπαλλήλων που θα βγει σε διαθεσιμότητα ώστε να κλείσει ο πρώτος κύκλος μέχρι τον Σεπτέμβριο.
 
Φυσικά μετά έπεται συνέχεια αφού η τρόικα απαιτεί σύνολο 25000 υπαλλήλων.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου