Κάλεσμα του Σωματείου για την απεργία 2/4/2009

        Ζούμε την εποχή που τρομοκρατούν τα όνειρα, φοβίζουν  το μέλλον, καλλιεργούν  την ανασφάλεια και υποβιβάζουν το βιοτικό μας επίπεδο.

 

        Οι τελευταίες εξελίξεις που θέλουν πάλι και ξανά να πληρώνουν με μοναδικό τρόπο, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι για κάτι που δεν ευθύνονται αποτελεί την κορύφωση της ανηθικότητας στις σκέψεις και της αναποτελεσματικότητας στις πράξεις!!!

 

      Τα επιδόματά αντί των αυξήσεων, μπλοκάρουν τη μισθολογική εξέλιξη, μειώνουν τις αποδοχές και δεν προθέτουν τίποτα

     Τα επιχειρήματα της Ελληνικής Κυβέρνησης που δεν έπεισαν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχουν αντίκτυπο σε χιλιάδες γυναίκες του Δημόσιου Τομέα.

 

       Στις μεταμορφώσεις, από την εργασία στην απασχόληση, από το μισθό στο επίδομα, από τη σύνταξη στο ΕΚΑΣ, απαντάμε μαζικά και δυναμικά!!!

 

       Στο «βλέποντας και κάνοντας» της Κυβέρνησης δίνουμε κατεύθυνση να δουν και να πράξουν, γιατί καθώς φαίνεται το σχέδιο της είναι «δεν αποκλείουμε τίποτα και ο, τι τύχει»

 

 

Οι Υπάλληλοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

συμμετέχουμε στην 24ωρη Απεργία στις 2 Απρίλη 2009

και στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο, 11 το πρωί.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου