Διαδικασίες - εξπρές στις κρίσεις 500 αξιωματικών

Πρόκειται για πρωτόγνωρη ταχύτητα που αποκαλύπτει περίτρανα ότι οι κρίσεις είχαν προαποφασιστεί εκτός των θεσμικών, βασισμένες στη φιλοσοφία του νεποτισμού και των ομαδοποιήσεων της γαλάζιας νομενκλατούρας.
Συγκεκριμένα, το ΑΣΣ αφιέρωσε μόλις 3 έως 5 λεπτά για να μελετήσει - συζητήσει και αποφασίσει για την τύχη του κάθε κρινόμενου αξιωματικού!! Συνολικά κρίθηκαν:
§ Συνταγματάρχες Όπλων 320, εκ των οποίων 47 προήχθησαν σε ταξίαρχοι , 31 κρίθηκαν διατηρητέοι για να διευκολύνουν την προαγωγή ορισμένων εκλεκτών του συστήματος, 32 αποστρατεύτηκαν και οι υπόλοιποι 210 παρέμειναν στις θέσεις τους, για να κριθούν του χρόνου.
§ Ταξίαρχοι 105, εκ των οποίων 18 προήχθησαν ως υποστράτηγοι, 32 αποστρατεύτηκαν και 31 παρέμειναν διατηρητέοι για να κριθούν του χρόνου.
§ Υποστράτηγοι 22, εκ των οποίων 5 αποστρατεύτηκαν, 17 διατηρήθηκαν. Εάν στους 5 αποστρατευθέντες προστεθούν και οι 9 που αποστρατεύτηκαν από το ΣΑΓΕ τις επόμενες μέρες, ο συνολικός αριθμός των αποστρατευθέντων υποστρατήγων είναι 14.
Εφημερίδα Έθνος
ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου