ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΑΣΚ/ΔΥ/ΥΕΘΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΘΗΝΑ 15-5-2009

Στη σημερινή της συνεδρίαση, σχετικά με τον αντίκτυπο των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού στο ΕΠΥΕΘΑ, η γραμματεία της Παράταξης, εφόσον εκτίμησε ότι:
1. "έχει δημιουργηθεί εις βάρος του Προέδρου της ΠΟΕ/ΥΕΘΑ εικόνα συναλλαγής, προσωπικής ιδιοτέλειας και βολέματος, συμψηφισμού, ανεξάρτητα των προθέσεων πιστεύουμε το ίδιου ή της σεβαστής οικογένειάς του".
2. "η παράταξή μας διασύρεται, πλήττεται βάναυσα η αξιοπιστία και η εντιμότητα της πολιτικής της και των στελεχών της, συμπαρασύροντας στο κατήφορο και το πολύπαθο συνδικαλιστικό κίνημα στο ΥΕΘΑ"
3. "το συνδικαλιστικό κίνημα έχει ανάγκη από στελέχη τα οποία ως φορείς της πολιτικής μας να είναι και φαίνεται ότι είναι μακριά από κάθε έννοια διαπλοκής, συναλλαγής, προσωπικών επιδιώξεων..."

Αποφάσισε τα παρακάτω:

Α. Να ζητήσει την παραίτηση του μέλους της ΠΑΣΚ/ΔΥ/ΥΕΘΑ, Σωτήρη Πόκα , από τη θέση του Προέδρου της ΠΟΕ/ΥΕΘΑ
Β. Ανασύνθεση Εκτελεστικής Επιτροπής
Γ. Επιλογή νέου Προέδρου από τη γραμματεία της ΠΑΣΚ
Δ. Και κοινοποίηση της απόφασης της Γραμματείας σε όλα τα όργανα της ΠΑΣΚ.

Τεράστια συμβολή θα ήταν το ζήτημα να λυθεί μέσα στους κόλπους της ΠΑΣΚ και όχι στο Γενικό Συμβούλιο



Για τη Γραμματεία



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου