Άνοιγμα στρατιωτικών νοσοκομείων

Άνοιγμα στρατιωτικών νοσοκομείων και σε άλλα ταμεία εξήγγειλε ο Ευ. Βενιζέλος

Τα στρατιωτικά νοσοκομεία ανοίγουν και για ασφαλισμένους άλλων ταμείων όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Από την επίσκεψή του στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ο Ευ. Βενιζέλος τόνισε ότι ήδη, υπό προϋποθέσεις, νοσηλεύονται κατά καιρούς στα στρατιωτικά νοσοκομεία ασφαλισμένοι του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου. Ήδη όμως το ΟΠΑΔ χρωστά μεγάλο χρηματικό ποσό στα στρατιωτικά νοσοκομεία, πρόσθεσε.

Παρ’όλα αυτά όμως, θα εξεταστεί ένα πιο ορθολογιστικό σύστημα, ώστε να μην παραμένουν ανενεργές νοσοκομειακές κλίνες, υλικοτεχνικές υποδομές, αλλά και το επιστημονικό προσωπικό των στρατιωτικών νοσοκομείων σε καιρό ειρήνης, αλλά να συμβάλουν στις ανάγκες νοσηλείας του λαού.

Ανακοίνωσε την εξυγίανση των οικονομικών των στρατιωτικών νοσοκομείων, την ολοκλήρωση του εξοπλισμού της και την αξιοποίηση του επιστημονικού τους δυναμικού. «Το 424, τα 4 στρατιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας και τα υπόλοιπα 13 της χώρας, θα βρεθούν στην εμπροσθοφυλακή του ΕΣΥ», δήλωσε ο υπουργός Ε.Βενιζέλος.

Ελευθεροτυπία 4-1-10

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου