Με πλήρη διακριτικά οι αστυνομικοί

Εμφανή θα είναι από εδώ και στο εξής τα διακριτικά όλων των αστυνομικών, ύστερα από απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου Ελευθέριου Οικονόμου, μετά τη σχετική εξαγγελία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η σχετική απόφαση προσδιορίζει ότι κάθε μέλος του ένστολου προσωπικού θα φέρει τον αναγνωριστικό αριθμό του μητρώου του στις επωμίδες.

Επίσης, σε ό,τι αφορά στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ), τα στοιχεία τους θα αναγράφονται στο προστατευτικό κράνος τους, για λόγους λειτουργικούς και προκειμένου να είναι ευδιάκριτα στους πολίτες.

Συγκεκριμένα, στο κράνος θα αναγράφεται ο αριθμός της διμοιρίας τους και ο αύξων αριθμός που αντιστοιχεί στον καθένα, με βάση την ιεραρχική τάξη.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου