Συγχώνευση οργανισμών και φορέων του Δημοσίου

Τη συγχώνευση, κλείσιμο ή παραχώρηση 200 έως 250 δημοσίων επιχειρήσεων, ΔΕΚΟ και νομικών προσώπων Δημοσίου Δικαίου εξέταση η Επιτροπή Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής κατά τη σημερινή της συνεδρίαση υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Θ. Πάγκαλος σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, αναμένεται ανακοίνωση - λίστα από το γραφείο του αντιπροέδρου για ορισμένες από τις υπηρεσίες αυτές, η οποία θα δοθεί άμεσα. Ερωτηθείς με αφορμή το γεγονός ότι ορισμένες από αυτές τις επιχειρήσεις έχουν ιδρυθεί με νόμο, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι για την παραπέρα πορεία τους, αλλού χρειάζεται έκδοση νέου νόμου, ενώ αλλού, όχι, ενώ αναφορικά με τους υπαλλήλους τους, είπε ότι σε μερικούς από αυτούς τους οργανισμούς δεν υπάρχει κανένας υπάλληλος. Επίσης, πρόσθεσε ότι σε ορισμένους από τους οργανισμούς αυτούς υπάρχει αξιόλογη περιουσία, η οποία πρέπει να αξιοποιηθεί.

TVXS

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου