Συγχαρητήρια Κα Τζάκρη!!!!

Δεν έχουμε κανέναν λόγο να αντιδικήσουμε για ζήτημα που αποτελεί «δικαίωμα» της έχουμε όμως το ανάστημα να πάρουμε θέση για πράξη που αδικεί προθέσεις και αυτό στην καλύτερη περίπτωση

Τα γεγονότα λοιπόν, υπάλληλος που δήλωνε προκλητικά συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ, ευνοούμενη πέραν του δέοντος από τη Νέα Δημοκρατία: «εσείς πάλι νεροκουβαλητές θα είστε εγώ με το ΠΑΣΟΚ, θα πάω εκεί που θέλω» τοποθετήθηκε στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Κα Τζάκρη.

H αναφερόμενη υπάλληλος με όλη τη συμπεριφορά που προκαλούσε, προσέβαλε και απωθούσε, βρέθηκε στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού παρά τις προειδοποιήσεις και επιστολές πως μια τέτοια τοποθέτηση προσβάλει βάναυσα τον πολιτικό φορέα, τους συναδέρφους και την ίδια.

Στα πολιτικά γραφεία δεν ισχύει το «δικό μου το μαγαζί όποιον θέλω επιλέγω» γιατί η εικόνα αυτού, δεν είναι θέμα μόνο του ιδιοκτήτη και σαφώς το «δε το συζητάω την επέλεξα» μόνον πολιτική ανωριμότητα δείχνει που την εισπράττει ο χώρος της άμυνας στη Θεσσαλονίκη.


Συγχαρητήρια Κα Τζάκρη!!!! για την επιλογή σας, επιτρέψτε μας όμως να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και να στιγματίζουμε τέτοιες επιλογές που μόνον δεινά προσφέρουν!!!

Θα βρεθούμε στη διαχείριση των συμβόλων και εκεί θα νικήσουμε!!!


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου