Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής

Την κατάργηση του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής αποφάσισε ο υπουργός Εσωτερικών, καθώς διαπιστώθηκε ένα όργιο σπατάλης με πανάκριβα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, πολυτελέστατα γραφεία στο Κολωνάκι, λιμουζίνες και υψηλές αμοιβές Η ετήσια επιχορήγηση της Πολιτείας στο Ινστιτούτο με το οκταμελές Δ.Σ. και τους 17 εργαζόμενους ανέρχονταν κατά μέσο όρο σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι αρμοδιότητες και οι υποχρεώσεις του μεταβιβάζονται πλέον στις υφιστάμενες υπηρεσίες του υπουργείου.
Χαρακτηριστικό είναι, ότι ταξίδι 10 ημερών τον Μάρτιο του 2008 στην Αυστραλία στο οποίο συμμετείχαν 11 άτομα, δηλαδή σχεδόν το μισό Ινστιτούτο, κόστισε 87.000 ευρώ. Τις ομορφιές της Ινδίας απόλαυσαν τον Φεβρουάριο του 2009 για μια εβδομάδα 7 άτομα, δηλαδή μόλις ένας από το Δ.Σ. δεν παρέστη και πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι 35.899 ευρώ. Αλλά και στα εγχώρια ταξίδια το χρήμα περίσσευε. Δέκα ημέρες έμειναν στη Θεσσαλονίκη 15 μέλη του Ινστιτούτου κατά της διάρκεια της ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2008 με κόστος 14.721 ευρώ και πάντα τα έξοδα πληρωμένα από τις παχυλές επιχορηγήσεις του Κράτους.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου