Πρωτοβουλία του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Θ. Παραστατίδη

"Η πολιτική μας ηθική αμφισβητείται, και ο ρόλος μας ως εκπροσώπων του ελληνικού λαού και της δημοκρατίας κλονίζεται. Καθημερινά δεχόμαστε από την ίδια την κοινωνία αλλά και τα Μ.Μ.Ε. την χλεύη και την πλήρη απαξίωση.
Είναι κοινωνική απαίτηση αλλά και απαίτηση σύσσωμης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, να επέλθει κάθαρση και διαφάνεια στο πολιτικό μας σύστημα, για να διασώσουμε το πολιτικό μας ήθος και να αποκαταστήσουμε τη βουλευτική μας υπόσταση.
Εμείς μπορούμε και επιβάλλεται να προχωρήσουμε στην διαδικασία αυστηρού έλεγχου του πόθεν έσχες και κυρίως του πόθεν, για όλους όσους διαχειρίστηκαν το δημόσιο χρήμα τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον. Ξεκινώντας πρώτα από την ίδια τη βουλή και για όλους εκείνους που διατέλεσαν πρώην και νυν :
Υπουργοί – Βουλευτές – Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων – Γενικοί Γραμματείς Περιφερειών – Διοικητές, Πρόεδροι – Διευθυντές οργανισμών και λοιπών φορέων του δημοσίου και όσοι εκ του νόμου υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση πόθεν έσχες.
Ώστε όπου και για όποιους διαπιστωθεί απόκτηση περιουσιακών στοιχείων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, να δρομολογείται η κατάσχεση τους και να αποδίδονται στο κράτος.
Διαφορετικά όσο αφήνουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και δεν αντιδράσουμε με συγκεκριμένα μέτρα, το αρνητικό κλίμα θα συνεχίζεται και θα αποβαίνει εις βάρος όλου του πολιτικού κόσμου επί δίκαιων και άδικων."

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου