Αντικαταστάσεις διευθυντών ΔΟΥ και μπαράζ ελέγχων

Την αντικατάσταση 20 προϊσταμένων ΔΟΥ, τη διενέργεια 50 ΕΔΕ κατά υπαλλήλων εφοριών, τελωνείων, ΣΔΟΕ, ΠΕΚ, Κτηματικών Υπηρεσιών σε όλη τη χώρα και ελέγχων πόθεν έσχες για δεκάδες υπαλλήλους του, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την άμεση βελτίωση της απόδοσης των στην είσπραξη των δημοσίων εσόδων και την αποκατάσταση της διαφάνειας.

Ειδικά όσον αφορά του ελέγχους πόθεν έσχες στο στόχαστρο είναι 70 υπάλληλοι του ΥΠΟΙΚ οι οποίοι ενώ δηλώνουν ετήσιο εισόδημα 50.000 ευρώ (κατά μέσο όρο) εμφανίζονται να έχουν ακίνητη περιουσία από 800.000 ευρώ έως 3 εκατ. ευρώ ( 1,228 εκατ ευρώ κατά μέσο όρο).

Επίσης, έχει διαταχθεί έλεγχος σε 234 υπαλλήλους του υπουργείου, οι οποίοι εμφανίζονται να μην έχουν υποβάλει δήλωση την περίοδο 2007-2008 ή να μην έχει εκκαθαριστεί η δήλωσή τους.

Τέλος, μετακινούνται 70 υπάλληλοι από όλη τη χώρα σε άλλες οικονομικές υπηρεσίες για την καλύτερη λειτουργία του ελεγκτικού μηχανισμού.

NAFTEMPORIKI.GR

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου