αγορά πλαστών φαρμάκων

Η αγορά πλαστών φαρμάκων που πωλούνται μέσω ίντερνετ είναι «περισσότερο κερδοφόρα από το λαθρεμπόριο ναρκωτικών» με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ετησίως, κατέληξε η Πλανσόν. Σημειώνεται ότι η Ιντερπόλ ξεκίνησε από σήμερα εκστρατεία πρόληψης στο YouTube: http://www.youtube.com/user/INTERPOLHQ?feature=mhsn .
«Οι πιο σοκαριστικές κατηγορίες που έχουμε δει στα φάρμακα που κατάσχονται, δεν είναι αυτών που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των στυτικών προβλημάτων», σημειώνει η υπεύθυνη της Ιντερπόλ, απαριθμώντας μια σειρά από άλλες κατηγορίες φαρμάκων που βρήκαν, όπως αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά της χοληστερίνης, ακόμη και προϊόντα χημειοθεραπείας, τα οποία αγοράζονται από ασθενείς που δεν έχουν βιβλιάριο ασθενείας, ακόμη και στις ανεπτυγμένες χώρες.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου