ΚΕΣΑΘΕΑ

Με το σύνθημα «Έλα μαζί μας. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα» το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ξεκινά την 1η Οκτωβρίου την προσπάθειά του να οργανώσει Δίκτυο για την προστασία του παιδιού.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια έχει το Κεντρικό Επιστημονικό Συμβούλιο για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Θυματοποίησης και της Εγκληματικότητας των Ανηλίκων (ΚΕΣΑΘΕΑ), αποστολή του οποίου είναι η δημιουργία του Δικτύου για την προστασία των παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, κυρίως μέσω της συγκρότησης ή της ανασυγκρότησης των Εταιριών Προστασίας Ανηλίκων και της παρακολούθησης του έργου τους.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους του ΚΕΣΑΘΕΑ στα τηλέφωνα 2310-379171, 364,378 ή να στείλουν μήνυμα με μια απλή δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση kesathea@justice.gr.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου