ΔΙΑΜΟΝΗ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ 34ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Σας γνωρίζουμε ότι για το 34ο Συνέδριο που πραγματοποιείται 1,2,3 Δεκεμβρίου 2010 με έναρξη την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. και λήξη (ψηφοφορίες) την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 16.00 μ.μ., έχουν ρυθμιστεί τα εξής:


1.      Η κάλυψη της διανυκτέρευσης  (σε μονόκλινα) την Τετάρτη 1/12/2010 και Πέμπτη 2/12/2010 στα ξενοδοχεία: STANLEY(Οδυσσέως 1 – Πλ. Καραϊσκάκη – τηλ. : 210.5241.611), ATHENS IMPERIAL (Πλ. Καραϊσκάκη – τηλ.: 210.5201.600), NOVOTEL(Μιχ. Βόδα 4-6 – τηλ.: 8200.700) και ο κατάλογος της ονομαστικής κατανομής των Συνέδρων από την Περιφέρεια θα σας γνωστοποιηθεί έως 25/11/2010 όταν ολοκληρωθεί η πιστοποίηση. Παρακαλούνται οι Ομοσπονδίες που έχουν εκκρεμότητες ή αντικαταστάσεις – παραιτήσεις  Συνέδρων να ενημερώσουν άμεσα την Επιτροπή Πιστοποίησης για τη λήξη τέτοιων θεμάτων και την ολοκλήρωση του καταλόγου των Συνέδρων.
2.      Θα υπάρχει CATERING για φαγητό, καφέ, χυμούς κλπ στο χώρο του Συνεδρίου.Ως εκ τούτου δεν θα καταβληθεί αποζημίωση για φαγητό.
3.      Η αποζημίωση μετακίνησης των Συνέδρων εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής θα καταβάλλεται με βάση και το παραστατικό – κάρτα επιβίβασης σε αεροπλάνο, τρένο, πλοίο ή λεωφορείο. Η χιλιομετρική αποζημίωση δεν μπορεί να είναι ατομική για περιοχές (π.χ. Θεσσαλονίκη) που έχουν αρκετό αριθμό αντιπροσώπων αλλά ομαδική {τουλάχιστον δύο (2) άτομα ανά Ι.Χ.} και η καταβολή της απαιτεί διόδια και αποδείξεις βενζίνης για τους σχετικούς υπολογισμούς.
Οι Ομοσπονδίες πρέπει άμεσα να ενημερώσουν τους αντιπροσώπους – μέλη τους.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ                     ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου