«SOS» για το παραεμπόριο, από τους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης

Δημόσια έκκληση προς κάθε αρμόδιο φορέα, να παρέμβει για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το φαινόμενο του παραεμπορίου, απευθύνει με σημερινή ανακοίνωσή της η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).

Όπως επισημαίνει, το παραεμπόριο στην πόλη έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην επιχειρηματική δραστηριότητα εκατοντάδων επαγγελματιών. Μάλιστα, υπενθυμίζει ότι, προ διετίας, το ΕΕΘ είχε προσλάβει ακόμη και εταιρία φύλαξης, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τα κρούσματα με ίδια μέσα.

«Θέσαμε το θέμα στις αρμόδιες αρχές, δικαστικές, αστυνομικές και δημοτικές, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Η κίνηση στην αγορά έχει συρρικνωθεί και οι επαγγελματίες δεν μπορούν να αντέξουν άλλο τον αθέμιτο ανταγωνισμό του παραεμπορίου», σημειώνει ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης, κάνοντας λόγο για «τριτοκοσμικές συνθήκες» και «παγίωση συνθηκών παρανομίας».

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου