αγορά της κάρτας του ΟΑΣΘ


Καλούνται τα Δ.Σ των Σωματείων μας μέχρι τις 14 Ιανουαρίου (μόνο για αυτή τη φορά έχει δοθεί παράταση στην ημερομηνία λόγω εορτών)  και κάθε φορά μέχρι της 10 του μήνα να μας προσκομίζουν  κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα των συναδέλφων που ενδιαφέρονται για την αγορά της κάρτας του ΟΑΣΘ (ανανεώσεις ή καινούριες), με τον αριθμό της κάρτας τους αν έχουν βγάλει ήδη κάρτα στην ΕΔΟΘ τους προηγούμενους μήνες έτσι ώστε να έχουν οι ενδιαφερόμενοι τις κάρτες τους από την 1η του κάθε μήνα, όπως επίσης και τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αγορά των καρτών. Οι ημερομηνίες είναι καταλυτικές και μετά το πέρας της ημερομηνίας δεν θα παραλαμβάνονται δικαιολογητικά.
ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ!
            To ποσό για την έκδοση μηνιαίας κάρτας με την έκπτωση είναι 24 ευρώ και για την έκδοση τρίμηνης κάρτας είναι 68.80 ευρώ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ.
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
1)    1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
2)    ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ
3)    ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ
4)    ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου