Απογραφή: Παράταση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 29 Ιουλίου,

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το υπουργείο Παιδείας πήρε την πρωτιά στο πλήθος των υπαλλήλων με 124.770 υπαλλήλους χωρίς ακόμα να έχει τελειώσει η απογραφή, ακολουθεί το υπουργείο Εθνικής Αμυνας με 40.782 υπαλλήλους, ενώ στην Ελληνική Αστυνομία καταγράφτηκαν 37.481 εργαζόμενοι.

Η απογραφή μέρος δεύτερο θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο με τους εργαζομένους στις ΔΕΚΟ, στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις.
Aπό την 1η Νοεμβρίου οι υπάλληλοι θα πληρώνονται, μέσω τραπεζικών λογαριασμών, από τη νεοσυσταθείσα Ενιαία Αρχή Πληρωμής. Επίσης, θα δημιουργηθεί ενιαία ηλεκτρονική τράπεζα δεδομένων, με τα στοιχεία όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο, και το 2011, θα καθιερωθεί το ενιαίο μισθολόγιο. Σημειώνεται ότι μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί, θα υπάρχει για πρώτη φορά, από συστάσεως του ελληνικού κράτους, συνολική εικόνα για το προσωπικό, που μισθοδοτείται από το Δημόσιο.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου