ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ:Πρέπει να μείνουν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, να δουλέψουν

Μέχρι σήμερα έχουμε πάνω από 2.000 παραιτήσεις και στα τρία επιτελεία, στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων. Και μπορώ να σας φέρω χαρακτηριστικά παραδείγματα ανθρώπων σε ηλικίες 45, 48 ετών, μάχιμους και όχι ειδικών κατηγοριών που ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει για να σπουδάσουν. Μπαίνουν στην ανώτατη στρατιωτική σχολή της Θεσσαλονίκης ή τις σχολές Ευελπίδων, Ικάρων, Ναυτικών δοκίμων, τους πληρώνει ο ελληνικός λαός, έχουν εξασφαλισμένη εργασία με το πτυχίο τους μετά τα 4 χρόνια, τους πληρώνει ο ελληνικός λαός για να κάνουν μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό ή μετεκπαιδεύσεις εδώ σε ανώτατες σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων. Πρέπει να μείνουν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, να δουλέψουν.
Όπως με τους μισθούς όλων των δημοσίων υπαλλήλων – και εγώ ήμουν διπλωματικός, δημόσιος υπάλληλος - όλων των συναδέλφων μου στο Υπουργείο Εξωτερικών μειώνονται οι μισθοί τους, οι μισθοί των βουλευτών. Γιατί θα είναι μια εξαίρεση οι αξιωματικοί και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων; Δεν θα συμβάλλουν σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση οικονομίας της χώρας; Εκεί είναι ο πατριωτισμός, αυτός είναι ο ορισμός του πατριωτισμού και όχι η μια ψευδορητορική περί εθνικής συνείδησης και εθνικής ευαισθησίας.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου