Στην επιτροπή διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ ο Α. Τσοχατζόπουλος


Στην επιτροπή διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ παραπέμπεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με απόφαση του γραμματέα του κόμματος, για την υπόθεση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, που πέρασε στη σύζυγο του και το οποίο ανήκε, στην «Τροκάσο», μία από τις εταιρίες που εμπλέκονται στην υπόθεση Βατοπεδίου.

Το ακίνητο πέρασε τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, λίγες ημέρες πριν από την ψήφιση του νόμου που διπλασίαζε τη φορολογία των ακινήτων υπεράκτιων εταιριών.

Η «Τροκάσο» το πούλησε το 2001 στη «Νόμπιλις Ιντερνάσιοναλ» έναντι 136 εκατομμυρίων δραχμών, αν και η ίδια το είχε αγοράσει το 1999 στο ποσό των 300 εκατομμυρίων δραχμών.

Καθολική απαγόρευση καπνίσματος από 1ης Σεπτεμβρίου

Την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος από 1ης Σεπτεμβρίου σε όλους τους δημόσιους χώρους προανήγγειλε η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κατά τη συνεδρίαση της Συντονιστικής Αντικαπνιστικής Επιτροπής. Όπως ανέφερε, η πλήρης απαγόρευση αφορά όλους τους χώρους εργασίας, εστίασης, καφενεία και μπαρ, ενώ για τα καζίνο και τα νυχτερινά κέντρα άνω των 300 τετραγωνικών μέτρων με ζωντανή μουσική θα δοθεί μια μεταβατική περίοδος προσαρμογής οκτώ μηνών.

Ώρα για το αντάρτικο!!!!!!

ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ

Η ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την εγκληματική και δολοφονική επίθεση των στρατιωτικών δυνάμεων του ΙΣΡΑΗΛ στο «στόλο της ελευθερίας» που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία και τον τραυματισμό δεκάδων και την κράτηση και σύλληψη όλων των διαδηλωτών.

Οι δυνάμεις του ΙΣΡΑΗΛ αξιοποιώντας την εγκληματική ανοχή αλλά και συνενοχή των κυβερνήσεων που τους παρέχουν ακόμη και διευκολύνσεις, πραγματοποίησαν και πραγματοποιούν ένα ακόμη έγκλημα.

Παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και σε διεθνή χωρικά ύδατα, δολοφονούν, τραυματίζουν και συλλαμβάνουν άοπλους ανθρώπους από 50 χώρες, μεταξύ των οποίων και Έλληνες διαδηλωτές, που διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό της Γάζας και που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στον Παλαιστινιακό λαό.

Η ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης μαζί με άλλους φορείς της πόλης καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να διαδηλώσουμε σήμερα Δευτέρα 31.5.2010 στις 6:30 το απόγευμα στην Καμάρα.

ΓΣΕΕ,πρόσκληση προς τις Εργοδοτικές Οργανώσεις (ΣΕΒ – ΓΣΕΒΕΕ –ΕΣΕΕ) για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

κ. Δασκαλόπουλο Δημήτρη, Πρόεδρο ΣΕΒ
κ. Ασημακόπουλο Δημήτρη, Πρόεδρο ΓΣEΒΕΕ
κ. Κορκίδη Βασίλη, Πρόεδρο ΕΣΕΕ

Κύριοι,
Τη Δευτέρα 31/5/10 ο Υπουργός Εργασίας έχει καλέσει τις οργανώσεις σας και τη ΓΣΕΕ σε διαβούλευση με τη θεματολογία που προκύπτει από το Ν.3845/10.
Όταν είναι σε εκκρεμότητα η υπογραφή της ΕΓΣΣΕ συνιστά τουλάχιστον πρόκληση οποιαδήποτε συζήτηση ή διαβούλευση και μάλιστα για ζητήματα που ευθέως παρεμβαίνουν στο θεσμό των συλλογικών διαπραγματεύσεων και στο περιεχόμενό τους.
Θεωρώντας δεδομένη την θετική άποψή σας για το θεσμό των διαπραγματεύσεων, σας καλούμε να μην στέρξετε με ενέργειες ή παραλείψεις σας στην υπονόμευσή του.
Παρά τις διαφωνίες μας σε πολλά και σημαντικά θέματα έχουμε αποδείξει ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ότι μπορούμε να συνομιλούμε, να διαπραγματευόμαστε και να βρίσκουμε λύσεις χωρίς κρατικές παρεμβάσεις ( οι οποίες όποτε έγιναν «δυναμίτισαν» το κλίμα).
Προκειμένου λοιπόν να επανεκκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την σύναψη ΕΓΣΣΕ σας καλούμε σε συνάντηση ώστε σε σύντομο διάστημα και πάντως εντός του Ιούνη να καταλήξουμε σε οριστική συμφωνία

Οκτώ μέτρα μειώνουν συντάξεις

1 Πάγωμα των συντάξεων. Οι συνταξιούχοι τόσο του Δημοσίου όσο και των υπόλοιπων ασφαλιστικών φορέων θα πρέπει να... ξεχάσουν τις αυξήσεις για μία τριετία. Το συγκεκριμένο μέτρο -σύμφωνα με τον Γιώργο Ρωμανιά- τα επόμενα τρία χρόνια θα οδηγήσει σε απώλειες της τάξης του 15%.

2 Περικοπή δώρων και επιδόματος αδείας. Υπολογίζεται πως οι συνταξιούχοι χάνουν από 12% έως και 15% τον χρόνο από τη συγκεκριμένη ρύθμιση.

3 Επιβολή έκτακτης εισφοράς -νέου τύπου ΛΑΦΚΑ- στις συντάξεις που υπερβαίνουν τα 1.400 ευρώ. Η εισφορά θα είναι ανάλογη με το ύψος της σύνταξης και θα κυμαίνεται από 3% έως 9%.

δες σελίδες

Επίσκεψη Αρχηγού Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Α. Σαμαρά στο ΥΠΕΘΑ

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί, τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2010 και ώρα 10:00 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματός του, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πάνο Μπεγλίτη, για την κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων και για όλο το πλέγμα των θεμάτων της αμυντικής πολιτικής.

Έξυπνες πολιτικές!!!!!

Βουτιά έως και 60% στον τζίρο των καυσίμων καταγράφουν οι εταιρίες εμπορίας πετρελαιοειδών, με αποτέλεσμα τους τελευταίους μήνες να έχουν κλείσει 300-350 βενζινάδικα.

Στελέχη των εταιριών μιλούν για «πρωτοφανή» πτώση των πωλήσεών τους και την αποδίδουν φυσικά στην αύξηση της φορολογίας, που είχε σαν αποτέλεσμα την εκτίναξη κατά 41 λεπτά το λίτρο των τιμών καθώς και την μείωση της κατανάλωσης.

πόσα μεταπτυχιακά πρέπει να έχεις για να γνωρίζεις πως η μείωση των αποδοχών και η αύξηση της φορολογίας ταυτόχρονα, δε βοηθούν πουθενά....εκτός αν...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!!!!

Αποτελέσματα Εκλογών.


Για ΔΣ:

Δημόπουλος Φώτης-308 ΠΕΒ

Σιδηρόπουλος Ηλίας-308 ΠΕΒ

Στόλη Δέσποινα-6η ΔΣΛ

Γεωργιάδης Γιώργος-308 ΠΕΒ

Μπαρμπούνης Κωνσταντίνος-ΣΣΑΣ

Παπακωνσταντίνου Σιδέρης-859 ΑΚ

Νικολαίδης Κώστας-652 ΠΑΥΠ

Αντιπρόσωποι για Ομοσπονδία

Σιδηρόπουλος Ηλίας-308 ΠΕΒ

Χατζηπασχάλης Δήμος-ΣΣΑΣ

Αντιπρόσωποι για ΕΔΟΘ ΝΤ ΑΔΕΔΥ

Χατζηπασχάλης Δήμος-ΣΣΑΣ

Δημόπουλος Φώτης-308 ΠΕΒ

Λυγερός Ιωάννης-308 ΠΕΒ

η μ@λακί@ του αιώνα....

Μαντέλης: "δεν ξέρω ποιος μου έβαλε αυτά τα χρήματα, ούτε το έψαξα δέκα χρόνια τώρα".
Φανταστείτε να σας κατέθεταν 225000 μάρκα, και να απαντούσατε έτσι...

O πρώτος πολιτικός που ομολογεί ότι δωροδοκήθηκε από μια εταιρεία για να υπογράψει συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ έγινε χθες ο πρώην υπουργός Μεταφορών και γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Αν.Μαντέλης, βαφτίζοντας ωστόσο τη δωροδοκία του «χορηγία». Σε λιγότερο από δύο ώρες, ο κ. Μαντέλης ομολόγησε χθες τρία εγκλήματα απιστίας σε βάρος του Δημοσίου, για τα οποία δεν θα τιμωρηθεί, καθώς τα αδικήματα που διέπραξε έχουν ήδη παραγραφεί. Και έτσι μετά το τέλος της κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά το σκάνδαλο της Siemens αναχώρησε ανενόχλητος από τη Βουλή και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στο Αζερμπαϊτζάν όπου εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

ΠΟΕ ΥΕΘΑ, δυναμική επανεκκίνηση Νο 2

Κλιμάκιο αποτελούμενο από τους, Χρήστο Μουστάκα Πρόεδρο, Θωμά Γιαννακό Αντιπρόεδρο, Χρήστο Ραζέλο Γραμματέα, Δημήτρη Γλέζο Ταμία και Τάσο Σαμαρτζή οργανωτικό Γραμματέα της ΠΟΕ ΥΕΘΑ θα παραστεί στη εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου μας που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μάιου και ώρα 10:00π.μ. στον 4 όροφο της ΕΔΟΘ.

Το ίδιο κλιμάκιο θα επισκεφτεί κατόπιν την 113 ΠΜ για συνάντηση με τους συναδέφους της Πολεμικής Αεροπορίας।

Την Παρασκευή το πρωί θα επισκεφτεί το 424 ΓΣΝΕ

«Καλλικράτης»...

ΑΡΧΟΝΤΕΣ και αρχοντίσκοι βολεμένοι στην καρέκλα τους και μέσα στη χλιδή. Υπάρχει χρήμα για έπιπλα και ανακαινίσεις, για έμμισθους βοηθούς και ορντινάντζες, μέσα κι έξω απ’ το γραφείο τους παρατρεχάμενοι κι αυτοί (οι άρχοντες και αρχοντίσκοι) να μοιράζουν χαμόγελα. Είναι οι αιρετοί και, ενίοτε, ας μην είναι οι κατάλληλοι. «Αρχή άνδρα δείκνυσι» κι αυτοί το παρεξήγησαν. Κι απόκτησαν πείρα και «όνομα» πάνω σε…υπηκόους, μαθαίνοντας να κουρεύουν στου κασίδη το κεφάλι.

δες σελίδες

Αντικαταστάσεις διευθυντών ΔΟΥ και μπαράζ ελέγχων

Την αντικατάσταση 20 προϊσταμένων ΔΟΥ, τη διενέργεια 50 ΕΔΕ κατά υπαλλήλων εφοριών, τελωνείων, ΣΔΟΕ, ΠΕΚ, Κτηματικών Υπηρεσιών σε όλη τη χώρα και ελέγχων πόθεν έσχες για δεκάδες υπαλλήλους του, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την άμεση βελτίωση της απόδοσης των στην είσπραξη των δημοσίων εσόδων και την αποκατάσταση της διαφάνειας.

Ειδικά όσον αφορά του ελέγχους πόθεν έσχες στο στόχαστρο είναι 70 υπάλληλοι του ΥΠΟΙΚ οι οποίοι ενώ δηλώνουν ετήσιο εισόδημα 50.000 ευρώ (κατά μέσο όρο) εμφανίζονται να έχουν ακίνητη περιουσία από 800.000 ευρώ έως 3 εκατ. ευρώ ( 1,228 εκατ ευρώ κατά μέσο όρο).

Επίσης, έχει διαταχθεί έλεγχος σε 234 υπαλλήλους του υπουργείου, οι οποίοι εμφανίζονται να μην έχουν υποβάλει δήλωση την περίοδο 2007-2008 ή να μην έχει εκκαθαριστεί η δήλωσή τους.

Τέλος, μετακινούνται 70 υπάλληλοι από όλη τη χώρα σε άλλες οικονομικές υπηρεσίες για την καλύτερη λειτουργία του ελεγκτικού μηχανισμού.

NAFTEMPORIKI.GR

Αν...ήθικη πρόταση

Χρηματικές αποζημιώσεις για τα θύματα της ΡΙΚΟΜΕΞ αποφάσισε το ΣτΕ

Το ΣτΕ αναγνώρισε ότι η Νομαρχία έχει ευθύνες αφού κατά το κατασκευαστικό στάδιο του εργοστασίου της «ΡΙΚΟΜΕΞ» δεν πραγματοποιήθηκαν οι απαιτούμενοι έλεγχοι ή έγιναν πλημμελείς έλεγχοι, αλλά και δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενοι πολεοδομικοί κανόνες.

Με την απόφαση του το ΣτΕ επικύρωσε τις αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που έχουν κρίνει ότι:

1) τα αρμόδια όργανα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης είχαν υποχρέωση να ασκήσουν προληπτικό και κατασταλτικό έλεγχο κατά την κατασκευή του εργοστασίου της «Ρικομέξ», από την παράλειψη διενέργειας του οποίου ή την πλημμελή άσκησή του γεννήθηκε αυτοτελής ευθύνη της, αφού από τις εφαρμοστέες πολεοδομικές διατάξεις δεν θεσπίζεται αποκλειστική ευθύνη των ιδιωτών μηχανικών μελετητών που υποβάλουν τη μελέτη στην Πολεοδομία,

2) τα όργανα αυτά άσκησαν πλημμελώς τον οφειλόμενο προληπτικό έλεγχο, αφού εξέδωσαν τις σχετικές οικοδομικές άδειες παρά τις ελλείψεις και ανακρίβειες που υπήρχαν στα υποβληθέντα από την εταιρεία στοιχεία, ενώ παρέλειψαν να ασκήσουν και τον προβλεπόμενο κατασταλτικό έλεγχο, όπως προέκυψε από την έλλειψη υπογραφών των αρμόδιων οργάνων στις θέσεις των οικοδομικών αδειών που αφορούσαν την θεώρησή τους».

Με την απόφαση του ΣτΕ, η Νομαρχία υποχρεώνεται να καταβάλλει το ποσό των 150.000 ευρώ στους γονείς θύματος της «Ρικομέξ»

Ξέσπασμα Μπαρόζο κατά του πολιτικού κόσμου της Γερμανίας

Ο πρόεδρος της Κομισιόν επιρρίπτει στους Γερμανούς πολιτικούς ότι δεν κατέβαλαν τις δέουσες προσπάθειες για να προασπίσουν το ευρώ, ενώ δεν είπαν με απόλυτη σαφήνεια στους πολίτες της Γερμανίας ότι η χώρα τους είναι μέχρι σήμερα η μεγάλη κερδισμένη από την καθιέρωση του κοινού νομίσματος. Ο κ. Μπαρόζο διερωτήθηκε εάν η γερμανική κοινή γνώμη γνωρίζει ότι από τα 134 δισ. ευρώ του εμπορικού πλεονάσματος της Γερμανίας το 86%, δηλαδή 115 δισ. ευρώ, προέρχεται από το εμπόριο με χώρες της ΕΕ. «Τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχαν στη Γερμανία πολλές δυνατές φωνές που να εξηγούν στην κοινή γνώμη της χώρας τη σημασία του ευρώ. Αναφερόμενος στις αντιδράσεις αναφορικά με την ελληνική κρίση, ο κ. Μπαρόζο επισήμανε ότι οι αγορές διέγνωσαν αντιφατικά μηνύματα από την ΕΕ. Η γερμανική κυβέρνηση έδωσε αρχικά την εντύπωση ότι δεν θέλει να συμπαρασταθεί στην Ελλάδα, είπε.

Τέλος, ο πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίζεται επιφυλακτικός στην επιδίωξη του Βερολίνου να καταστήσει αυστηρότερο το Σύμφωνο Σταθερότητας με αλλαγή των συνθηκών.

Αυτοί που γλίτωσαν κι αυτοί που βούλιαξαν (πραγματική ιστορία της πόλης μας)

Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν διχασμένοι. Από τη μια, οι υπερασπιστές των εργατικών δικαιωμάτων, δυναμικοί και θορυβώδεις, πίεζαν τους εργοδότες να σεβαστούν τις νόμιμες και τις ηθικές τους υποχρεώσεις. Από την άλλη, οι εργαζόμενοι που φοβόντουσαν μη χάσουν τη δουλειά τους και επιθυμούσαν να εργαστούν απερίσπαστοι, χωρίς τις οχλήσεις των συνδικαλισμένων.
δες σελίδες

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ «Κοινωνία που δεν τιμωρεί αυτοκτονεί»

- Να μην τιμωρηθεί κανείς;
«Να τιμωρηθεί। Να δούμε επιτέλους μεγαλόσχημους να οδηγούνται με χειροπέδες στην προφυλάκιση. Το 1922 τουφέκισαν τους έξι μετά από δίκηπαρωδία. Εκτονώθηκε όμως η οργή του κόσμου. Δεν λέω να τουφεκίσουμε κανέναν, λέω ότι κοινωνία που δεν τιμωρεί αυτοκτονεί. Αυτό μας συμβαίνει, αυτοκτονούμε σιγά σιγά εδώ και χρόνια διά της ατιμωρησίας. Μεγαλύτερη σημασία έχει όμως πώς θα κλείσουμε την πόρτα σε νέες γενιές κλεφτών και αυτό γίνεται μόνο με σκληρή εφαρμογή του “πόθεν έσχες”. Να γίνει συνείδηση πια πως σε ό,τι μίζες ή λαμογιές ανακατευθείς θα πιαστείς».
δες σελίδες

Ν. Κοτζιάς : Άλλο κυβέρνηση, άλλο λογιστήριο

Σ.Κ.: Είχες πει σε ένα άρθρο ότι πάμε ή για κατάθλιψη ή για εξέγερση. Τελικά πού πάμε;

Ν.Κ.: Αυτό που φοβάμαι εγώ είναι ότι ένα κομμάτι θα πάει κατάθλιψη και ένα άλλο θα περάσει πρώτα από την εξέγερση και αν είναι αδιέξοδη θα πάει στην κατάθλιψη. Και αυτό που χρειάζεται η κυβέρνηση είναι νομίζω να συνεννοηθεί με κοινωνικές δυνάμεις, να έχει τα αυτιά της ανοιχτά στα κινήματα, και στο βαθμό που μπορεί και είναι ικανή να υιοθετήσει μια συναίνεση μαζί τους σε ορισμένα αιτήματα, ώστε η εξέγερση να έχει αποτελέσματα και να μην οδηγήσει στην κατάθλιψη.

δες σελίδες

Λαε μην σφιξεις αλλο το ζωνάρι μην έχεις την πείνα για καμάρι

Στολίστηκαν οι ξένοι τραπεζίτες,
ξυρίστηκαν οι Έλληνες μεσίτες.
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,
μην έχεις πια την πείνα για καμάρι.
Οι αγώνες πούχεις κάνει δεν φελάνε
το αίμα το χυμένο αν δεν ξοφλάνε.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,
η πείνα το καμάρι είναι του κιοτή,
του σκλάβου που του μέλλει να θαφτεί.
πριν από 37 χρόνια
"Το μεγάλο μας τσίρκο"
Στίχοι: Ιάκωβος Καμπανέλλης
Μουσική:Σ. Ξαρχάκος

Πρώτη εκτέλεση:
Ξυλούρης- Καρέζη
πριν από 37 χρόνια

Στον εισαγγελέα 27 άτομα για την κακοδιαχείριση στον ΟΠΑΔ

Περιστατικά κακοδιοίκησης, αδιαφάνειας και σπατάλης διαπίστωσε το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Εσωτερικών στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου. Το πόρισμα θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Εφετών προκειμένου να αναζητήσει ποινικές ευθύνες εις βάρος 22 γιατρών και 5 διοικητικών υπαλλήλων στην Υπηρεσία Ασφάλισης Δημοσίου (ΥΠΑΔ) Ανατολικής Αθήνας.

Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές προτείνουν την αναζήτησε ευθυνών σε 6 θεράποντες γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΟΠΑΔ, σε 9 ελεγκτές γιατρούς, σε 7 συμβεβλημένους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και σε 5 διοικητικούς υπαλλήλους της ΥΠΑΔ Ανατολικής Αθήνας.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν, μεταξύ άλλων, περιπτώσεις με ανύπαρκτο ή λανθασμένο αριθμό μητρώου ασφαλισμένου σε ιατρικές εντολές συμβεβλημένων ιατρών και Διαγνωστικών Κέντρων, πλημμέλειες κι ελλείψεις κατά την αρχική σύναψη ή ανανέωση συμβάσεων ιατρών και διαγνωστικών κέντρων, περιστατικά περικοπής δαπανών σε συμβεβλημένους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα, χωρίς καμία αντίδραση από τους "θιγόμενους" καθώς και μεγάλες αποκλίσεις στις καταβληθείσες δαπάνες σε συμβεβλημένους ιατρούς ιδίων ειδικοτήτων και σε διαγνωστικά κέντρα.

Ακόμα, διαπιστώθηκε παραβίαση της νομοθεσίας και αδιαφανείς διαδικασίες -με την κατάτμηση του αντικειμένου- κατά τη διενέργεια Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την ανάθεση της ηλεκτρονικής καταγραφής και του ελέγχου των ιατρικών επισκέψεων (το 2005) αλλά και αύξηση 57% στα χρήματα που έλαβαν το 2009 οι συμβεβλημένοι φαρμακοποιοί.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου