ΑΔΕΔΥ ΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ

ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποτέλεσμα και των αγωνιστικών παρεμβάσεων των εργαζομένων και όλης της κοινωνίας, δεν πρέπει να δημιουργήσουν καμιά αυταπάτη.
Οι εργαζόμενοι και το συνδικαλιστικό κίνημα κρίνουν την κάθε κυβέρνηση από την πολιτική της απέναντι στα προβλήματά τους και τα προβλήματα της κοινωνίας.
Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, δεν σημαίνουν αλλαγή πολιτικής αλλά εμμονή στην ίδια αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική.

Τα αντιλαϊκά μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος όπως η παραπέρα περικοπή μισθών και συντάξεων, αύξηση της έμμεσης και άμεσης φορολογίας, μείωση του εφάπαξ και των επικουρικών συντάξεων, ξεπούλημα των ΔΕΚΟ και της δημόσιας περιουσίας θα συνοδευτούν με αντιδραστικές θεσμικές παρεμβάσεις όπως η κατάργηση της μονιμότητας, η κατάργηση των συνδικαλιστικών και συλλογικών δικαιωμάτων κλπ.
Τα μέτρα μάλιστα αυτά θα προωθηθούν με δημοψήφισμα και θα υλοποιηθούν με βάση τους σχεδιασμούς με συνταγματικές αλλαγές.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου