ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ



 Κάλεσμα σύσκεψης και στήριξης κινητοποίησης 
 για την ιατροφαρμακευτική  περίθαλψη

         Η Ε. Ε. της ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσ/νίκης εκφράζει τη συμπαράστασή της στην κινητοποίηση - κατάληψη  του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΟΠΑΔ) που θα πραγματοποιηθεί από  τους  συλλόγους εκπ/κών Π.Ε. την Πέμπτη 2 του Φλεβάρη, ώρα 12.30 και καλεί  τα μέλη των σωματείων της  να πάρουν μέρος  στη διαμαρτυρία αυτή, ενάντια  στα νέα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης και της Τρόικας,  που μας  στερούν  ακόμη και τα πλέον αυτονόητα, όπως το κοινωνικό κράτος και τη δωρεάν υγειονομική περίθαλψη.
       Επίσης  η Εκτελεστική Επιτροπή  καλεί τα Δ.Σ. των σωματείων  σε συνδικαλιστική σύσκεψη για το θέμα αυτό, την ίδια μέρα Πέμπτη 2/2/12 στις 14.00 στον ημιώροφο της ΕΔΟΘ .


Συναδέλφισσες,-οι
   
  Η δημιουργία του ΕΟΠΥΥ κινείται στην κατεύθυνση του περιορισμού των παροχών προς τους πολίτες και της περικοπής της χρηματοδότησης του κράτους για την υγεία, με αποτέλεσμα να καλούμαστε οι ασφαλισμένοι, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι να πληρώνουμε από την τσέπη μας για γιατρούς, φάρμακα και παροχές υγείας.

·                    Αγωνιζόμαστε  για την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου που συρρικνώνει δραματικά τις Δημόσιες δαπάνες για την υγεία.
·                    Διεκδικούμε το δικαίωμα ο κάθε εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος να έχουν δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Απαιτούμε όλοι οι εργαζόμενοι οι πολίτες να σταματήσουν να πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και στο ΕΣΥ.
Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MAKEDONIA, Greece
ο "Σύλλογος Μονίμων Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Μακεδονίας", είναι καταστατικά ενταγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδια Εργαζομένων στην Αμυνα (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) και μέλος στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πόλη μας (ΕΔΟθ/ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Επικοινωνία,νέα,ειδήσεις στο: dimosofia@gmail.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου